Oana Lis, mărturisire dureroasă despre Viorel. Fostul edil al Capitalei ştie unde vrea să fie îngropat

Stan Filon, Ștefan Olteanu 24.08.2021, 19:15
Oana Lis, mărturisire dureroasă despre Viorel. Fostul edil al Capitalei ştie unde vrea să fie îngropat

Oana Lis a făcut declarații dureroase, după ce a stat de vorbă serios cu partenerul ei de viață, Viorel Lis. Cei doi au purtat o discuție care era inevitabilă și care a întristat-o mult pe Oana Lis, dar blondina a fost nevoită să asculte ce are de spus fostul primar al Capitalei.

Oana Lis a făcut o mărturisire dureroasă despre Viorel

Oana Lis este partenera de viață a lui Viorel Lis de zeci de ani. Au împărțit și bune și rele și au rămas împreună, în ciuda tuturor piedicilor pe care viața le-a aruncat în calea celor doi. Anii au trecut, iar Viorel Lis s-a îmbolnăvit, însă frumoasa lui parteneră de viață i-a rămas aproape.

De curând cei doi au purtat o discuție dureroasă, legată de trecerea în neființă al celebrului fost primar al Bucureștiului. În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Oana Lis a mărturisiti că prin prisma meseriei de psiholog a avut mult mai multă putere decât se aștepta să discute cu Viorel Lis despre funarariile sale.

Oana Lis a facut o marturisire dureroasa despre Viorel
Oana Lis a facut o marturisire dureroasa despre Viorel

”Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el”

”Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, spunea Oana Lis.

Cei doi au plecat de curând pe litoral, unde petrec clipe de neuitat. Se bucură unul de celălalt, însă Viorel Lis tot rău se simte. Frmoasa lui soție a spus chiar că fostul edil nu prea iese din cameră și nu merge la plajă, deoarece este destul de departe pentru el și ăi este greu. Cu toate acestea, oana Lis a spus că l-a luat cu ea la mare deoarece așa este normal și a spus chiar că speră să îi facă bine schimbarea de cpeisaj.

”Viorel nu poate să vină pe plajă pentru că e prea mult de mers pentru el, mai diseară mă întâlnesc cu niște prieteni. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu, în același timp pot să am grijă și de el”, mai spunea Oana Lis la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...