Oana Lis e în doliu. Tatăl soţiei fostului edil al Capitalei a murit

Ana Anitoiu 13.04.2021, 17:03

Oana Lis e în doliu. Tatăl soţiei fostului edil al Capitalei a murit, marți, în Spania, acolo unde locuia de ceva timp. Deși nu păstra legătura cu bărbatul, despre care a povestit de multe ori că i-a oferit o copilărie de coșmar, vedeta a luat o decizie incredibilă după ce a aflat despre decesul lui.

Oana Lis e în doliu. Ce decizie a luat după ce tatăl ei a murit

Acum, Oana Lis urmează să ia legătura cu fratele ei și să stabilească cu el cum îl vor putea aduce pe tatăl lor în România, ca să îl înmormânteze cum se cuvine, în țara în care s-a născut. Cei doi vor face tot posibilul să afle ce asigurări avea bărbatul în Spania și în ce condiții îi pot aduce acasă trupul neînsuflețit.

Astfel, Oana Lis face acum demersurile necesare pentru a-i organiza tatălui ei o înmormântare creștinească, deși bărbatul a abuzat-o în copilărie. De altfel, vedeta a povestit anterior că după ce a obținut o diplomă în Psihologie și-a iertat tatăl pentru perioada de coșmar pe care a trăit-o lângă el.

Oana Lis e in doliu. Tatal sotiei fostului edil al Capitalei a murit
Oana si Viorel Lis

Oana Lis, amintiri cumplite despre tatăl ei

În urmă cu ceva timp, Oana Lis a povestit că mama ei a murit pe vremea când ea avea doar 13 ani. Copilăria ei a fost atât de dificilă încât la vârsta de 14 ani și-a dorit să își pună capăt zilelor. Tatăl său i-a făcut viața un coșmar cât timp a stat alături de el. Vedeta a precizat că în aceste condiții, toți cei care au acuzat-o că a stat cu Viorel Lis pentru bani s-au înșelat. Motivul pentru care a acceptat relația cu fostul primar al Capitalei a fost acela că el i-a oferit siguranță și respect.

“Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voiam să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a povestit Oana Lis, cu ochii în lacrimi, într-o ediție a emisiunii “Poftiţi pe la noi” de la Antena 1.

Oana Lis, dezvăluire despre soțul ei

La începutul acestei luni, Oana Lis a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că soțul ei s-a vaccinat anti-COVID-19. Vedeta a recunoscut că în ultima vreme se descurcă destul de greu și că Viorel Lis merge din ce în ce mai greu. Mai multe detalii, AICI!

”Ne descurcăm destul de greu, pentru că am evitat să mergem la doctor, din cauza covid-ului. Viorel merge din ce în ce mai greu… Este o perioadă grea, pe care toată lumea o resimte mai mult sau mai puțin și mă bucur că s-a făcut vreme frumoasă afară zilele acestea… Viorel s-a vaccinat, curând va face și rapelul. Am vrut să facă el primul, să știu că este el bine, mai ales la bolile pe care le are și la vârsta lui. Nu i-a fost frică deloc, chiar l-am admirat pentru curaj. A fost dorința lui. Abia aștept să văd ce anticorpi are, ce dozaj, după rapel. Important este în această perioadă să mergem mai departe. Nu poți să stai numai în casă”, a spus Oana Lis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI