Oana Lis a trecut prin clipe grele din cauza unei boli grave. Mesajul vedetei după operație: „Vrei doar să plângi”

Andrei Simion, Ana Chivu 30.03.2023, 23:08

Oana Lis a trecut prin clipe grele din cauza unei boli grave. După operația de care a avut nevoie, vedeta a publicat pe rețelele sociale un mesaj cu care rezonează în acest moment dificil din viața ei.

Mesajul Oanei Lis, după operație

Oana Lis, în vârstă de 44 de ani, a anunțat recent că a fost diagnosticată în urmă cu o lună cu o formă de cancer de piele, după ce a mers la medic din cauza unei pete ce s-a mărit în timp, în ciuda faptului că a folosit creme pentru îndepărtarea acesteia. În urma unei intervenții chirurgicale prin care a fost nevoită să treacă, vedeta a publicat pe rețelele sociale un mesaj al celebrului actor Anthony Hopkins.

„Nu e treaba mea ce spun oamenii despre mine. Eu sunt ceea ce sunt și fac ceea ce fac. Nu aștept nimic și accept totul. Și asta face viața mai ușoară. Trăim într-o lume în care funerariile sunt mai importante ca decedatul, căsătoria e mai importantă ca iubirea, aspectul e mai important decât sufletul. Trăim într-o cultură de ambalaj care disprețuiește conținutul.

Pe măsură ce îmbătrânești, realizezi că vrei doar să plângi. Nici măcar din cauza durerii sau a doliului, ci din cauza măreției vieții. Cred că există un copil în noi toți. Eu unul am poza copilăriei în telefon. Sunt un băiețel care se plimbă pe plajă… Mă uit la el și spun: Am reușit, copile!”, este mesajul lui Anthony Hopkins cu care a rezonat Oana Lis.

Oana Lis

Oana Lis: „E greu să fii puternic”

În urmă cu ceva timp, soția fostului primar al Bucureștiului Viorel Lis a recunoscut că deși se simte o femeie puternică, a avut momente în care i-a fost foarte greu.

„Da, sunt văzută ca o femeie puternică și eu mă simt puternică pentru că fac multe în acest moment din viața mea și am învățat să mă susțin și pe mine, și pe alții. Fetița a devenit femeie. Dar e greu să fii puternic și să te arăți puternic. Cine trece prin asta știe cum e.

Numai eu știu de câte ori am plâns la volan mergând. Numai eu știu de câte ori am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng că efectiv nu vedeam drumul de lacrimi. Dar sunt încă pe drum și sunt și foarte multe zile senine.”, a scris Oana Lis pe rețelele sociale.

Oana Lis a trăit o dramă în copilărie, pentru că a avut un tată violent, care a abuzat-o. Vedeta a povestit că bărbatul care ar fi trebuit să o protejeze a manipulat-o astfel încât ea să creadă că nu se întâmpla nimic anormal între ei.

Urmăriți Impact.ro și pe