Oana Lis a făcut anunțul trist despre Viorel. Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei

Raluca Alexe 10.06.2023, 08:36

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se degradează considerabil, de la o zi la alta. Soția lui, Oana Lis, face tot ce îi stă în putință pentru a-l ajuta pe partenerul său, însă se teme de momentul în care acesta va pierde lupta cu viața. Încă de pe acum, vedeta se pregătește pentru perioada grea ce va urma trecerii în neființă a fostului edil al Capitalei.

Ultima dorință a lui Viorel Lis. Ce i-a cerut soției sale

Viorel Lis simte că sfârșitul îi este aproape. Fostul primar și-a exprimat ultima dorință, iar soția lui, Oana Lis, face tot ce poate pentru a-i ușura ultimele clipe. Vedeta a povestit care este modul în care Viorel Lis vrea să își dea ultima suflare, menționând că nu este de acord cu această modalitate aleasă de soțul său.

„Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. M-am întristat, asta nu e bine deloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu! Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata! Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți până în ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, a dezvăluit Oana Lis pentru click.ro.

Viorel Lis, în scaun cu rotile

Mai mult, Viorel Lis este conștient de starea sa și de dificultațile cu care se confruntă apatenera sa de viață. Din această cauză, are foarte des episoade depresive, pe are abia le depășește. Nici să se deplaseze singur nu mai poate.

„Viorel are episoade depresive, dar e normal cu bolile lui, e și vârsta înaintată! El nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot, se uită și el la tv, la telenovele, la meciuri, are el programul de pensionar. Nu poate să mai meargă singur deloc, are niște boli cronice care i-au agravat starea de sănătate în ultimul timp. Stă mai mult în pat”, a mai povestit Oana Lis, pentru sursa menționată.

Pentru a reuși să facă față cât mai ușor perioadei de doliu, Oana a apelat la un curs de specialitate, deși îi este greu până și să se gândească la acest lucru. Totuși, fire optimistă, Oana speră ca lucrurile să se înd

repte în ceea ce îl privește pe soțul său.

„Orice s-ar spune, niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag! Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile, ca să mă pregătesc pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mai spus Oana Lis.

Urmăriți Impact.ro și pe