Oana Cuzino se întoarce la TV. Anunțul oficial: ”Viața trebuie să meargă înainte”

Stan Filon 19.02.2021, 14:11
Oana Cuzino se întoarce la TV. Anunțul oficial: ”Viața trebuie să meargă înainte”

Conducerea Pro TV anunță sezoane noi pentru emisiunea iLike IT, dar revine pe micile ecrane cu un nou sezon și emisiunea prezentată de Oana Cuzino, ”Ce se întâmplă, doctore?”. Ambele emisiuni îndrăgite de telespectatori vor avea debut de sezon în acest weekend!

Oana Cuzino se întoarce la TV, cu un nou sezon al emisiunii ”Ce se întâmplă doctore”

iLike IT, emisiune prezentată de Iulia Ionescu, vine cu un nou sezon sâmbătă, de la 10:00, la Pro TV. În prima ediție se vor prezenta cele mai „noi, ciudate, scumpe” telefoane de pe piață, dar va fi prezentat  și primul centru experimental din România de terapie bazată pe neuroștiință.

“În noul sezon iLike IT vom analiza în continuare cele mai noi dispozitive de pe piață, dar nu ne vom limita doar la asta. Îmi doresc foarte mult ca oamenii să vadă și să înțeleagă cât de importantă este tehnologia în știință, medicină, economie, educație și nu numai. Am ajuns într-un punct în care putem spune că nimic nu este imposibil, iar beneficiile reale ale tehnologiei sunt mai presus decât credem. Tehnologia s-a dovedit a fi un adevărat aliat pentru noi în perioada aceasta”, a spus realizatoarea emisiunii, Iulia Ionescu.

Oana Cuzino se intoarce la TV, cu un nou sezon al emisiunii ”Ce se intampla doctore”
Oana Cuzino se intoarce la TV, cu un nou sezon al emisiunii ”Ce se intampla doctore”

Prima invitată a Oanei Cuzino este ”Gianina”, din Las Fierbinți

De cealaltă parte, Oana Cuzino revine în forță cu un nou sezon al emisiunii ”Ce se întâmplă doctore” chiar de duminică, 21 februarie, de la 10:00, tot pe Pro TV. Oana Cuzino o va avea invitată în prima ediție a noului sezon pe frumoasa actriță Anca Dumitra, care dă viață personajului Gianina, din serialul Las Fierbinți.

”Reluăm după aproape un an cu mult entuziasm și edițiile de duminică ale emisiunii noastre într- o perioadă în care grija pentru sănătatea noastră reprezintă o prioritate, poate mai pregnant decât oricând.

Ne dorim să încurajăm și să ne inspirăm telespectatorii să își consolideze obiceiurile de îngrijire și sănătate, să se alimenteze corect și variat, să facă mișcare și să nu se îndepărteze de bucuria de a trăi, de a iubi, de a fi informat și conectat la cultură, tehnologie, societate.

Cu ajutorul invitaților noștri, persoane care se bucură de notorietate publică sau profesională, vrem să demonstrăm că dincolo de pandemia COVID19 viața în toată deplinătatea și aspectele ei, trebuie să meargă în forță, cu optimism, înainte!” , a mărturisit Oana Cuzino.

Urmăriți Impact.ro și pe