Oana Cuzino, în doliu. Fostul soț al vedetei s-a stins din viață

Stan Filon 27.04.2022, 14:53
Oana Cuzino, în doliu. Fostul soț al vedetei s-a stins din viață

Oana Cuzino, fosta vedetă Pro TV, este în doliu, după ce fostul său soț a decedat. Acesta se afla de mai bine de 10 zile în comă, la un spital din București, unde a fost adus cu răni foarte grave. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul în vârstă de 70 de ani a decedat. La internare, medicii au chemat și polițiștii suspectându-se a fi vorba despre un episod violent la care ar fi fost supus bărbatul.

Oana Cuzino este în doliu

Fosta prezentatoare a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore”, de la Pro TV, Oana Cuzino, trece prin momente grele, după ce fostul său partener de viață, Yoav Stern, a decedat, scrie realitatea.net. Bărbatul fusese internat în urmă cu 10 zile la un spital din Capitală, unde ajunsese cu răni foarte grave. Inițial s-a crezut că acesta fusese victima unei răfuieli, așa că la fața locului au fost chemați și oamenii legii.

Polițiștii au constatat însă că bărbatul a fost victima unui accident casnic. Acesta se pare că a mers cu spatele în propria curte a vilei sale din Snagov, moment în care a căzut într-o gaură adâncă de aproximativ un metru. În urma căzături, acesta a suferit răni grave la cap, dar și la nivelul plămânilor. Eforturile medicilor au fost zadarnice, așa că pe data de 27 aprilie s-a petrecut decesul bărbatului.

Oana Cuzino este in doliu
Oana Cuzino este in doliu

Accident mortal în propria curte

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, au declarat autoritățile, potrivit realitatea.net.

Urmăriți Impact.ro și pe