Oana, anunţ trist despre Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei, într-o stare deplorabilă

Iancu Andreea 27.07.2021, 09:06
Oana, anunţ trist despre Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei, într-o stare deplorabilă

Oana Lis trece prin momente extrem de grele, după ce fostul edil al Capitalei a început să se confrunte cu probleme serioase de sănătate. În vârstă de 77 de ani, Viorel Lis a ajuns într-o stare deplorabilă, iar Oana a făcut deja un anunț trist despre soțul său. Se pare că pandemia l-a afectat serios pe fostul politician, care în prezent are dificultăți destul de serioasă în a se deplasa.

Oana Lis, anunț trist despre soțul său, Viorel. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fostul edil al Capitalei

Perechea veselă de altădată pe care Oana și Viorel Lis o formau este umbrită de afecțiunile de care suferă fostul primar al Bucureștiului. La cei 77 de ani ai săi, după perioada dificilă, cu restricții impuse de pandemie, Viorel trăiește momente cumplite. Iar cea care este nevoită să ducă greul în familie este Oana Lis, care a făcut recent un anunț trist despre Viorel. Se pare că acesta a resimțit lipsa ieșirilor din casă din ultimul an, aceasta agravându-i starea de sănătate, și așa destul de șubredă. Viorel Lis a suferit o semi-pareză la picioare în urmă cu ceva timp, iar asta i-a afectat mobilitatea, fostul edil al Capitalei ajungând chiar să se târască prin casă, în încercarea de a se deplasa.

Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu, a dezvăluit Oana Lis, la Prima TV.

Oana Lis, anunț trist despre Viorel
Oana Lis, singurul sprijin pentru Viorel, aflat într-o stare deplorabilă din cauza problemelor de sănătate

Soții Lis, pregătiți pentru ce este mai rău. “A trecut casa pe numele meu”

Dat fiind faptul că are o vârstă înaintată, medicii sunt sceptici în privința recuperării sale. Astfel că, deși Oana l-a dus pe Viorel la specialiști pentru a face recuperare, acesta nu a reușit o îmbunătățire notabilă în urma procedurilor. Totuși, în ciuda greutăților, Oana Lis recunoaște că îi este alături soțului său, bugetul familiei axându-se în principal pe tratamentele fostului politician.

Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN, a mărturisit Oana Lis.

Și pentru că sunt prevăzători, soții Lis au discutat deja și au stabilit ce se va întâmpla cu averea lui Viorel după moartea acestuia. Fostul primar și-a făcut deja testamentul, iar Oana este cea care va moșteni casa în care cuplul locuiește în prezent.

A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!, a mai spus Oana.