O vedetă Pro TV trece granița atunci când vine la muncă. „Așa e, fac naveta”

Ioana Bucur 25.04.2022, 18:38
O vedetă Pro TV trece granița atunci când vine la muncă. „Așa e, fac naveta”

Când ceea ce faci devine o pasiune, un motiv de fericire și împlinire – un lux de care nu mulți pot spune că se bucură – niciun efort nu pare prea mare. O vedetă Pro TV este nevoită să treacă granița când vine la muncă. Nicio problemă, spune prezentatoarea, care adaugă că nu are niciun gând să se retragă din rolul în care publicul o cunoaște de atâta timp.

Niciun sacrificiu nu este prea mare

Când iubești ceea ce faci, jobul devine parte din viața ta, unul dintre lucrurile care te caracterizează și de la care nu îți poți imagina vreodată că ai vrea sau putea renunța. De ceva vreme, soțul celebrei prezentatoare s-a stabilit în Norvegia, țară în care a început să petreacă tot mai mult timp și Magda Pălimariu.

Cu toate astea, vedeta Pro TV nu are vreun plan să se mute definitiv peste graniță și nici să renunțe la rubrica Vremea de la celebrul post de televiziune.

„Mi-aţi tot scris în ultima perioadă şi vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare. Weekend-ul acesta am să vă aduc toate datele despre vreme şi abia aştept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din tara, dar ştiţi că rubrica meteo face parte din viaţa mea şi nu o să renunţ la întâlnirile cu voi!

Aşadar, in următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de acolo, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum şi să mă acomodez cu clima şi felul în care trăiesc oamenii în acele locuri.”, explica Magda Pălimariu absența sa de pe micile ecrane.

O vedetă Pro TV trece granița atunci când vine la muncă. „Așa e, fac naveta”

„Decizia de a face naveta este una asumată”

Vedeta a vorbit despre mutarea în Norvegia într-un interviu oferit jurnaliștilor redacției Click!. Un scenariu pe care îl exclude, în acest moment, în condițiile în care familia, prietenii și locul ei de muncă sunt în România. Chiar dacă este nevoită să facă naveta pentru a-și onora contractul cu Pro TV, Magda Pălimariu spune că este o decizie asumată.

„Da, pentru că soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo. Dar nu mă mut definitiv – aşa cum am tot văzut că s-a scris în ultima perioadă – şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV. Nu se exclud una pe alta, iar decizia de a face naveta este una asumată, care nu ne încurcă absolut deloc, ba din contră”, a spus prezentatoarea, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...