O vedetă Pro TV divorțează după ce a fost surprinsă cu amantul. E vorba de un actor celebru

Madlen Moraru 01.07.2020, 14:01
O vedetă Pro TV divorțează după ce a fost surprinsă cu amantul. E vorba de un actor celebru

O vedetă de la PRO TV a divorțat în mare secret, fiind prinsă cu amantul. Acesta ar fi reprezentat și motivul despărțirii atât de ascunse. Detaliile au ieșit la iveală recent și este vorba despre un actor celebru, care s-a regăsit în „rolul” soțului înșelat.

O vedetă Pro TV divorțează după ce a fost surprinsă cu amantul

Divorțul total neașteptat din showbiz-ul românesc a fost anunțat de către cei de la ciao.ro. Din câte se pare, mariajul dintre vedeta PRO TV și actorul din serialul Sacrificiul s-a destrâmat în mod neașteptat. Cu doar câteva luni în urmă, într-un interviu pe care l-a acordat în martie 2020, actrița din scandalul momentului avea doar cuvinte de laudă despre căsnicia ei. Totuși, adevărul a fost altul în cazul celor două vedete de la posturile rivale de televiziune.

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat în secret total, după o relație de iubire de 7 ani. Cei doi au împreună și un băiețel pe nume Carol, pentru care au decis să păstreze o legătură apropiată. Actrița din serialul Vlad și starul din Sacrificiul au marcat această despărțire după ce cunoscuta femeie ar fi călcat strâmb. Se pare că relația lor nu a mai putut fi remediată. De aceea, au decis de comun acord să se separe și momentul a avut loc acum un an de zile!

„Nu cred că este o metodă bună să apelez la ceea ce am învățat la actorie, pentru că la actorie învăț despre actorie, nu despre căsnicie sau viață. În căsnicie am apelat până acum la ceea ce știam eu despre celălalt, ce știam că funcționează în comunicarea cu el. Și m-am raportat doar la cealaltă persoană, la ce știam că funcționează la el, nu la generalități pe care le-am învățat la școală. De exemplu, și când am o discuție cu copilul meu, Carol, apelez la ce știu că îl ajută pe el și la ceea ce știu că reacționează ok.”, povestea Victoria Răileanu într-un interviu pentru cei de la libertatea.ro.

O vedetă Pro TV divorțează după ce a fost surprinsă cu amantul. E vorba de un actor celebru
Victoria Răileanu din serialul Vlad și Conrad Mericoffer, din producția Sacrificiul, au divorțat în mare secret

E vorba de un actor celebru din serialul Sacrificiul

”Da, este oficial deja. Dar asta cu pozele a fost după ce ne-am despărțit noi. Anul trecut. Dar am fost foarte discreți. Am ieșit cu copilul împreună la câteva evenimente. Nu ne place să ieșim în evidență. Ce era să facem? Să ieșim să punem poze cu noi singuri pe canapea? Și să scriem că ne-am despărțit?”, a spus actorul din Sacrificiul, pentru click.ro.

Cel care i-ar fi devenit amantul soției sale ar fi fost chiar Adrian Nartea, protagonistul din Vlad. Colegii de la ciao.ro, i-au filmat pe aceștia în tandrețuri, cu câteva luni în urmă. În serial, Victoria Răileanu o interpretează pe Micky.

”Ce să refac, că nu era mare lucru. Mi-am continuat viața cu proiectele pe care le am. Am terminat de filmat pentru „Sacrificiul” și am scris la scenariul noului serial, de la toamnă, alături de Radu Grigore, Simona Macovei și Bianca Mina. Am început să scriu la proiectele mele de film pe care le-am lăsat sub cearșaf și fac mult sport. În izolare mi-am descoperit pasiunea de a sta cu mine. Primele zile a fost nasol, apoi m-am regăsit. Îmi este dor de prieteni, de teatru, de filmări”, a mai dezvăluit Conrad Mericoffer despre cum și-a refăcut viața după divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe