O vedetă din România și-a înșelat soția prezentatoare TV. Chiar ea a făcut anunțul

Iancu Andreea 07.07.2020, 15:22

Cuplurile, de-a lungul timpului, sunt adesea supuse provocărilor. Iar relațiile extraconjugale sunt adesea un motiv de despărțire. Printr-o astfel de situație au trecut chiar două dintre vedetele autohtone. Fosta prezentatoare, Anamaria Ionescu și actualul său soț, Tudor Ionescu, au întâmpinat probleme în cuplu.

Cum au reușit să treacă peste eveniment

Tudor este cunoscutul solist al trupei Fly Project. Iar asta implică o viață de artist, prin concerte, alături de fane. Deși puțini s-ar fi așteptat, bărbatul pare să-și fi înselat soția la un moment dat. Despre nefericita situație a vorbit chiar ea, Anamaria Ionescu, actuala soție a lui Tudor. Fosta prezentatoare TV a reușit să îl ierte pe partenerul său și a ales să treacă peste infidelitate.

Chiar dacă Anamaria și Tudor formează un cuplu de mai bine de 15 ani, cei doi au trecut și prin momente dificile. Familia lor de acum este atât de frumoasă tocmai pentru că soția lui Tudor a ales să ierte. Anamaria a povestit într-un interviu pentru Viva, cum a reușit să treacă peste eveniment.

A fost cel mai dificil moment din viața noastră de cuplu. Am trecut peste pentru că a existat iubire. Dacă mă întrebai vreodată dacă aș putea să iert o infidelitate, ți-aș fi spus că nu. Dar, după ce am stat bine să mă gândesc, mi-am dat seama că iubesc și că pot renunța la orgoliu. Și că merităm o a doua șansă. În toată acea perioadă, ne-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut, și așa am știut ce să îndreptăm. Atunci când am hotărât că-l voi ierta, mi-am propus să închei episodul pentru totdeauna fără să mai existe întrebări și reproșuri. Și am reușit, a spus Anamaria Ionescu, într-un interviu pentru Viva.

Pe de altă parte, Tudor Ionescu, nu a negat situația. Bărbatul chiar a povestit că a fost nevoie de iubire, răbdare și înțelepciune pentru a depăși momentul dificil.

Noi ne-am luat timp și ne-am dat timp. Poate ăsta-i și motivul pentru care astăzi suntem aici. Universul, răbdarea, înțelepciunea și timpul le aranjează pe toate, întotdeauna, a mărturisit și Tudor Ionescu pentru viva.ro.

Tudor și Anamaria sunt părinții unei fetițe Foto - Revista Margot
Foto – Revista Margot
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...