O vedetă din România și-a început cariera ca ”aplaudac” la emisiunea lui Teo. ”Ca să vezi cum e viața”

Elena Avramescu 17.08.2020, 12:05
O vedetă din România și-a început cariera ca ”aplaudac” la emisiunea lui Teo. ”Ca să vezi cum e viața”

Astăzi este prezentator de știri, blogger și un om de afaceri de succes. Însă a muncit foarte mult pentru tot ceea ce are în prezent și a început de jos, fiind ”aplaudac” la emisiunea lui Teo Trandafir. Dar cu multă muncă și ambiție, a reușit să facă tot ce și-a propus.

O vedetă din România și-a început cariera ca ”aplaudac” la emisiunea lui Teo

Este vorba despre Dan Cruceru, care a avut o ascensiune formidabilă. Recent a fost pus și în ipostaza de prezentator-comentator pentru reality-show-ul Survivor, difuzat de Kanal D, unde s-a descurcat de minune. Dan Cruceru a oferit un interviu pentru OK!, unde a vorbit despre cum și-a început cariera în televiziuen dar și despre viaţa după acest show.

„Ca să vezi cum e viaţa!!! Primii mei bani câştigaţi au fost ca aplaudac la emisiunea lui Teo. Da, stăteam în public şi ovaţionam şi eu când mi se cerea. Peste ani, iată-mă coleg de televiziune cu ea” a declarat acesta.

O vedetă din România și-a început cariera ca ”aplaudac” la emisiunea lui Teo
O vedetă din România și-a început cariera ca ”aplaudac” la emisiunea lui Teo

Întrebat despre cum s-a desfălurat prima parte a acestui an pentru el, Dan Cruceru a spus că a fost o perioadă grea, cu multe obstacole, dar acum totul este ok.

„A fost un an foarte bun până acum, deşi a fost un an greu, cu multe obstacole. Ma refer în special la pandemia cauzată de Covid-19. Am trecut prin emoţii puternice şi temeri, mai ales că, atunci când a izbucnit pandemia, eu eram la 10 mii de km distanţă de familie.

Dar, iată, am ajuns să supravieţuim, să ne obişnuim şi cu aceste condiţii şi mergem mai departe. Spuneam că a fost un an foarte bun pentru că mi-a redeschis orizonturi, a însemnat revenirea în televiziune la cel mai înalt nivel, Survivor a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni în acea perioadă, iar formatul este unul care ar onora orice prezentator.

Financiar e bine, nu-mi place să spun cât de bogat sau sărac sunt, iar familia, sănătoşi să fim, că pe toate celelalte le rezolvăm împreună. Mi-a fost greu fără copii aproape cinci luni în Dominicană, dar, iată, acum recuperez, fiind cu ei aproape tot timpul” a declarat Dan Cruceru, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...