O vedetă din România întoarce banii cu lopata peste hotare. Are câștiguri de milioane de lire, cu ce afacere a dat lovitura

Ioana Bucur 07.08.2022, 21:31

Și-a făcut bagajele și a lăsat în urmă viața din România, pregătită pentru un nou început, iar planul a mers mai bine decât ar fi putut spera. O vedetă întoarce acum banii cu lopata peste hotare, având câștiguri uriașe. Bruneta face tranzacții de milioane de lire și este mai fericită ca oricând. Care este afacerea cu care a dat lovitura.

Vedeta care a dat lovitura peste hotare

Rocsana Marcu era una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Acum câțiva ani, vedeta a decis că este momentul unei schimbări radicale, așa că și-a făcut bagajele și a plecat departe de țară, pregătită pentru un nou început în Marea Britanie. Pe măsură de timpul a trecut, și-a găsit o nouă carieră, iar lucrurile par să meargă de milioane pentru ea.

Într-un interviu recent, bruneta a vorbit despre activitatea sa ca agent imobiliar. Rocsana colaborează și cu românii din Regat și are în portofoliu case ce valorează câteva milioane de euro. Nu este o muncă ușoară, competiția fiind uriașă, însă a mărturisit că a descoperit secretul succesului.

„Da, merge foarte bine în acest domeniu pentru că mă agit să îmi meargă bine. Nu pot spune că fac eforturi fizce foarte mari. În schimb, psihice da. Pentru că aici e foarte mare concurența, în special în domeniul imobiliar. Și dacă nu ești atent o secundă, ești mâncat de ceilalți agenți sau de celelalte agenții și tocmai de aceea eu am abordat o altă strategie ca să nu îmi fac dușmani.

Nu că nu îmi plac dușmanii, dar îmi mănâncă energia și am început să îi învăț pe agenții imobiliari de aici din Anglia că cel mai bine este să fim prieteni pentru că în felul acesta avem toți de câștigat! Și de fiecare dată când am eu o casă de vânzare, am mulți agenți cu care lucrez, ei mă sună, împart comisionul cu ei, le dau chiar jumătate din comisionul pe care îl iau eu, ceea ce este extraordinar pentru ei. La fel și în cazul meu. Dacă ei au o proprietate la vânzare, eu vin cu clientul, împărțim comisionul și uite așa suntem cu toții fericiți!”, a povestit Rocsana Marcu, pentru Ciao!.

O vedeta din Romania intoarce banii cu lopata peste hotare. Are castiguri de milioane de lire, cu ce afacere a dat lovitura
Rocsana Marcu

„Îmi merge bine, sunt tare fericită” 

Rocsana a mai spus că progresează în fiecare zi și caută mereu noi ocazii de a evolua pe plan profesional, învățând de la cei cu care lucrează și participând la diferite cursuri în domeniul vânzărilor.

„Așadar îmi merge bine, sunt tare fericită, Doamne ajută! Învăț în fiecare zi, progresez în fiecare zi participi la fel și fel de traininguri din domeniul vânzărilor, am alături de mine oameni cu experiență foarte mare în acest domeniu de la care învăț cât pot, fur meserie cât pot și încerc să devin pe zi ce trece un agent imobiliar mai bun decât sunt acum!

Da, da, am mai vândut ceva scump! Cum să nu! Dar chiar recent am avut o casă de 2 milioane, mai am încă una listată la 5 milioane. Acestea nu se vând atât de repede și de ușor dar se vor vinde la un moment dat!”, a explicat vedeta, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...