O vedetă din România a divorțat și se iubește cu o colegă mai tânără. S-au mutat deja împreună

Stan Filon 17.01.2022, 16:07
O vedetă din România a divorțat și se iubește cu o colegă mai tânără. S-au mutat deja împreună

O vedetă din România a divorțat pentru a fi cu iubita lui mult mai tânără. Actorul și-a lăsat soția și cei doi copii și a părăsit de ceva timp căminul conjugal, pentru a trăi o poveste de iubire alături de o colegă sa de scenă. Vorbim despre actorul Vlad Zamfirescu, fiul marelui actor Florin Zamfirescu, trecut și el, la rândul său, prim mai multe divorțuri.

O vedetă din România a divorțat pentru a se iubi cu o colegă mai tânără

Vlad Zamfirescu a divorțat după un mariaj de 26 de ani, pentru a se arunca în brațele unei colege de scenă mult mai tânără. Fiul celebrului actor Florin Zamfirescu și-a lăsat în urmă soția, pe Mihaela Zamfirescu, dar și cei doi copii, pe Ștefan, în vârstă de 12 ani, și pe Matei, în vârstă de 14 ani. Chiar dacă i-a fost foarte greu, soția lui Vlad Zamfirescu a acceptat divorțul.

Vlad Zamfirescu, în vârstă de 47 de ani, părăsise de luni de zile căminul conjugal, pentru a trăi alături de colega sa de scenă, actrița Diana Roman, în vârstă de 30 de ani. Cei doi au apărut mai mereu împreună, pe la diferite emisiuni, unde au promoat proiectele pe care le au împreună.

Vlad Zamfirescu a divortat si se iubeste cu o colega mai tanara
Vlad Zamfirescu a divortat si se iubeste cu o colega mai tanara

A jucat în telenovele

Vlad Zamfirescu este director la Teatrul Bulandra, însă este și actor la Teatrul Notarra, acolo unde joacă alături de  Diana Roman. Întâmplător sau nu, actrița a fost aleasă să joace în cele mai bune piese de la Notarra, fiind promovată peste tot de actualul său iubit.

Vlad Zamfirescu a jucat și în telenovela „Inimă de țigan”, unde era ginerele lui Gigi Dumbravă. Actorul mărturisea însă că nu ar mai repeta experiența, din cauza vitezei cu care se desfășoară totul la aceste proiecte de televiziune.

„Nu îmi este dor de telenovele, pentru că este un sistem de lucru gen fast-food. Înțeleg și e normal să fie așa totul, datorită conjuncturii, dar e pe foarte mare viteză și eu nu sunt atât de rapid. Mi-e greu să mă descurc într-o viteză așa de mare și pe timp lung, pentru că nu se filmează o perioadă scurtă, ci lungă. Și nu știu dacă e neapărat genul meu de expresie”, declara Vlad Zamfirescu.

Și tatăl lui Vlad Zamfirescu, cunoscutul actor Florin Zamfirescu, este la a patra căsătorie. Este în prezent căsătorit cu Daciana, de profesie doctor, însă de sărbători a avut la masă un invitat special: pe cea de-a doua sa soție. „Am decis să facem sărbătorile împreună”, mărturisea actorul pentru libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...