O vedetă de la Survivor România, fosta iubită a lui Dani Oțil. Lista ei de ”foști” e impresionantă

Iancu Andreea, Gabriel Alexandru 23.01.2022, 09:34
O vedetă de la Survivor România, fosta iubită a lui Dani Oțil. Lista ei de ”foști” e impresionantă

Competiția Survivor România urmează să intre în cea de-a doua săptămână de concurs, aducând noi provocări concurenților. Dincolo de probele care îi pun la încercare în Dominicană, unii concurenți își dezvăluie secretele. Recent, s-au aflat detalii despre o vedetă de la Survivor România, care este considerată fosta iubită a lui Dani Oțil. În plus, tânăra a fost în relații cu mai mulți bărbați celebri.

Ce vedetă de la Survivor România este fosta iubită a lui Dani Oțil

Show-ul care provoacă Faimoșii și Războinicii deopotrivă, pe traseele din Republica Dominicană, dezvăluie secrete nebănuite. Recent s-a aflat ce vedetă de la Survivor România este considerată fosta iubită a lui Dani Oțil. Tânăra se bucură de o comunitate impresionantă de fani, dar și de o listă de bărbați celebri cu care s-ar fi iubit.

Laura Giurcanu, căci despre ea este vorba, a reușit să cucerească multe prezențe masculine din showbiz-ul autohton până la vârsta de 25 de ani, printre care și pe celebrul matinal de la Antena 1, susțin sursele cancan.ro. Modelul de pe Instagram a pornit lista cuceririlor cu un nume de notorietate fin fotbalul românesc, Alex Târnovan, fost fotbalist al FCSB. Deși a fost primul bărbat din viața vedetei, relația nu a rezistat, jucătorul fiind transferat la Gaz Metan Mediaș.

Ce vedetă de la Survivor România ar fi fosta iubită a lui Dani Oțil
Laura Giurcanu are o listă lungă de cuceriri

Bărbații din viața Laurei Giurcanu. Cu cine s-ar fi iubit Faimoasa

Ulterior, Laura Giurcanu a apărut tot mai mult în prezența lui Matei Dima, cunoscut drept Bromania. Aceștia obișnuiau să se numească „frați”, susținând că sunt uniți de o prietenie frumoasă, mai cu seamă că obișnuiau să monteze multe clipuri amuzante pe Youtube. Deși pe rețelele de socializare păreau doar prieteni, apropiații afirmă că aceștia au trăit o idilă în urmă cu peste șase ani.

Totodată, faimoasa vloggeriță s-ar fi întâlnit în aceeași perioadă cu Dani Oțil, celebrul prezentator de la Neatza. Acesta este cunoscut pentru atitudinea aventurieră de după relația cu Mihaela Rădulescu și până la momentul în care și-a cunoscut soția, pe Gabriela Prisăcariu, alături de care are și un bebeluș. Prezentatorul și Laura Giurcanu au păstrat însă idila în intimitate.

Și colegul de emisiune al lui Dani, Cuza, nu a scăpat necucerit de frumoasa Laura. Liderul trupei Noaptea Târziu trăind o escapadă cu modelul. Pe de altă parte, Laura Giurcanu nu s-a oprit doar la fotbalistul Alex Târnovan. Aceasta ar fi fost implicată în mai multe relații discrete cu jucători importanți ai Naționalei. Totodată, Laura Giurcanu ar fi avut unele schimburi de mesaje cu Bogdan Stelea, dar și cu Ilie Dumitrescu, precum și cu Andrei Radu, portar al naționalei de fotbal, care la vremea respectivă s-ar fi aflat într-o relație cu Ștefania Ivănescu, cea mai bună prietenă a Laurei Giurcanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...