O fostă vedetă de la Kanal D va prezenta o emisiune bombă la Pro TV. Telespectatorii abia aşteaptă show-ul

Nicu Stan 15.01.2022, 12:46
O fostă vedetă de la Kanal D va prezenta o emisiune bombă la Pro TV. Telespectatorii abia aşteaptă show-ul

O vedetă de la Kanal D va prezenta o emisiune bombă la Pro TV. Telespectatorii abia aşteaptă show-ul. Vedeta a reușit să atragă simpatia tuturor în timpul concursului Survivor, situându-se printre cei mai buni concurenți. De altfel, simpaticul tânăr a plecat acasă cu marele premiu, rezistând mai bine de șase luni de zile în jungla Republicii Dominicane.

Care este vedeta Kanal D care se mută la PRO TV. Ce emisiune va prezenta

Zanni va prezenta o emisiune bombă la Pro TV. Îndrăgitul concurent de la Survivor a reușit să își împlinească visul și să își cumpere propria casă cu banii câștigați în concursul TV. Chiar dacă lucrurile nu au fost ușoare, Zanni a reușit să facă față cu brio probelor fizice și psihice prin care a fost nevoit să treacă.

Zanni  s-a îndrăgostit de televiziune și de camerele de luat vederi. Cum formatul Survivor a fost preluat de Pro Tv, Zanni va avea și el o contribuție în noul sezon care va fi difuzat de televiziunea din Pache Protopopescu.

Zanni va prezenta emisiunea Survivor: Extrashow
Zanni va prezenta emisiunea Survivor: Extrashow

Ce emisiune va avea Zanni

Duminică, 16 ianuarie, după ora 23:00, când primul episod Survivor se va termina, Zanni va prezenta Survivor: Extrashow. Emisiunea este online și poate fi văzută pe Voyo. Astfel, în fiecare seară de duminică, luni și marți, Survivor: Extrashow va fi adus de către Zanni în fața fanilor concursului.

„Astfel, în fiecare seară de duminică, luni și marți, ”Survivor: Extrashow” va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți – Faimoșii și Războincii – care au acceptat provocarea și se afla în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Așa că adună-ți tribul, conectați-vă online și fiți alături de concurentul vostru favorit, în fiecare episod”, informează Pro TV.

Zanni, despre emisiunea Survivor: Extrashow

„Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, spune Zanni, prezentatorul emisiunii „Survivor: Extrashow”.

Zannidache și-a îngrijorat fanii după ce s-a întors de la Survivor, acuzând oarece probleme de sănătate.

Cum a trecut Zanni peste boală după ce s-a întors de la Survivor

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu”, a spus Zanni.

Urmăriți Impact.ro și pe