O vedetă de la Antena 1, surprinsă pe litoral. Gestul pe care puţine domnişoare l-ar face (Exclusiv)

Ana Anitoiu 27.07.2022, 11:36

O vedetă de la Antena 1 a fost surprinsă pe litoralul românesc făcând un gest pe care puţine domnişoare l-ar face. Tânăra a mers singură să se relaxeze la plajă și să se bronzeze și a atras priviri cu silueta ei de invidiat.

Ce gest a făcut vedeta de la Antena 1 pe litoral

Vedeta de la Antena 1 a mers să se relaxeze la o piscină de lux din stațiunea Mamaia. Tânăra a purtat un costum de baie negru, din două piese. La un moment dat, a avut grijă să îndepărteze bretelele, ca să se bronzeze fără urme inestetice.

Tânăra a petrecut ceva timp singură la plajă. În imagini surprinse de paparazzii Playtech-Impact, vedeta a fost surprinsă în timp ce privea cu atenție ecranul telefonului său mobil.

La un moment dat, vedeta, Iuliana Luciu, în vârstă de 35 de ani, și-a mutat singură șezlongul. Sora Nicoletei Luciu nu a așteptat să primească ajutor de al altcineva, ci și-a rezolvat problema pe cont propriu.

Printre cele mai recente proiecte în care s-a implicat Iuliana Luciu se numără emisiunea „Prețul cel bun”, prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la Antena 1, precum și o apariție în filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”, producția primului dintre cei doi prezentatori, de care bruneta este apropiată.

O vedeta de la Antena 1, surprinsa pe litoral
Iuliana Luciu

Iuliana Luciu, dezvăluire despre relația cu sora ei mai mare

Sora mai mare a Iulianei Luciu, Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a stabilit la Miercurea Ciuc, unde s-a dedicat creșterii celor patru copii pe care îi are cu soțul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo – un fiu în vârstă de aproape 14 ani, și alți doi fii și o fiică, tripleți, care în octombrie vor împlini 11 ani.

La un moment dat, Iuliana Luciu a făcut o dezvăluire despre relația pe care o are cu sora ei mai mare. Bruneta a spus că vorbește des cu ea la telefon și că se văd atunci când ea vine în București.

„Gelozii e mult spus (că ar fi existat între ele de-a lungul timpului, n.r.), dar ea era sora mai mare și voiam să ies cu ea, mă supăram că nu mă lua. Pe nepoți îi văd pe video.”, a spus Iuliana Luciu.

În ciuda absenței sale de la TV din ultimii ani, la sfârșitul lunii martie a apărut informația că Nicoleta Luciu ar fi pe cale să revină pe micile ecrane. Vedeta ar urma să prezinte, alături de Gabriel Coveșteanu, cunoscut drept Cove, o emisiune despre nunți, la Prima TV, conform click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...