O trupă celebră se reunește după 30 de ani. Melodiile sale făceau furori, anunțul care va bucura fanii

Ioana Bucur 05.08.2022, 15:30
O trupă celebră se reunește după 30 de ani. Melodiile sale făceau furori, anunțul care va bucura fanii

Nostalgicii sunt pe cale să primească o veste incredibilă. O trupă celebră se reunește, după 30 de ani de la înființare, pentru o perioadă limitată de timp. De ce au decis cei patru muzicieni să cânte din nou împreună, după o pauză atât de lungă și ce planuri au cu banii pe care îi vor strânge din vânzarea biletelor la viitoarele concerte.

Celebra trupă care se reunește după 30 de ani

Anul acesta se împlinesc nici mai mult nici mai puțin de trei decenii de la înființarea trupei Gaz pe Foc, formația care a scos hit după hit și a avut un număr uriaș de fani la începutul anilor 2000.

Muzicieni au decis să sărbătorească cei 30 de ani așa cum se cuvine, cu o reuniune specială ce nu va fi doar pe placul nostalgicilor, ci va avea și un scop nobil.

Tot acum 30 de ani apărea și HOSPICE Casa Speranței. Până în prezent, fundația a reușit să asigure îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți adulți și copii.

În aceste condiții, cei patru membri ai trupei Gaz pe Foc – Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait – au anunță că vor cânta din nou împreună, pentru o perioadă limitată de timp, pentru a strânge cât mai multe donații în scopuri caritabile.

Muzicienii urmează să lanseze un videoclip pentru piesa „Încă te caut” și vor susține mai multe concerte pentru fanii din întreaga țară.

„Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult …de data aceasta când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din showbiz și din sport, cât și oamenii care vor și pot face un bine”, a declarat Lucian Viziru.

O trupă celebră se reunește după 30 de ani. Melodiile sale făceau furori, anunțul care va bucura fanii
Lucian Viziru

Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital

Anul 2022 a început cu mari probleme pentru Lucian Viziru. Artistul a ajuns la spital, fiind suspect de infarct.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative.

A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, le-a povestit artistul fanilor, pe canalul său de YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...