O televiziune îndrăgită de români se transformă. Cum va arăta noua siglă și ce vor urmări telespectatorii în curând

Badea Violeta 22.09.2022, 20:13

O televiziune urmărită de toţi românii anunță că își schimbă sigla. Reprezentanții postului au trimis deja o solicitare către Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru modificarea numelui şi a siglei. Aceștia au prezentat şi variantele de logo cu care staţia va lucra din această toamnă, mai exact din data de 27 septembrie. Iată care sunt variantele!

O televiziune celebră își schimbă sigla

Un post de televiziune extrem de îndrăgit de români pregătește noi surprize în această toamnă. Este vorba despre Antena 3. Șefii doresc să scoată în evidență parteneriatul pe care-l au cu CNN. Astfel, din data de 27 septembrie, postul se va numi Antena 3 – CNN.

Prin urmare, Sabina Iosub a venit în faţa CNA ca să solicite schimbarea numelui şi a siglei postului, prezentând variantele de logo cu care staţia va lucra începând de săptămâna viitoare, notează paginademedia.ro.

„Ne dorim să oferim publicului din România şi mai multă informaţie la un nivel mai înalt, conform standardelor şi procedurilor CNN International.”, a precizat Sabina Iosub, potrivit sursei citate.

Aceasta ar putea fi noua sigla Antena 3 - CNN
Aceasta ar putea fi noua sigla Antena 3 – CNN

Antena 3 – CNN pregătește emisiuni noi

Prezentă în fața reprezentanților CNA, jurnalista Sabina Iosub a dezvăluit că structura de programe a postului nu se va schimba, însă anunță că, din toamnă, la Antena 3 – CNN, vor fi emisiuni noi.

„Structura de programe nu se modifică, procentele nu se modifică. Însă, venim cu lucruri noi, cu emisiuni noi, infografii, lucruri care contează foarte mult pentru a înţelege cât mai bine subiectele.”, a subliniat jurnalista.

„Principalele emisiuni ale postului le veţi regăsi. O să vedeţi adaptări ale programelor, o pondere în ceea ce înseamnă zona de ştiri externe, abordări diferite conform a ceea ce vedeţi la CNN International.”, a mai adăugat aceasta, după ce i s-a solictat să dea câteva exemple de emisiuni.

Totodată, Sabina Iosub a spus că studiourile au fost modificate: „Am modificat în mare parte studiourile tocmai pentru a fi şi vizuali cât mai aproape de telespectatorii noştri.”

Pe post apare deja și noul promo al Antenei 3 care anunţă parteneriatul exclusiv cu televiziunea americană de ştiri CNN. În clip apar nume sonore ale televiziunii Antena 3.

Este vorba despre Mihai Gâdea, Radu Tudor, Mircea Badea, Mugur Ciuvică, Răzvan Dumitrescu și Ana-Maria Roman. Aceștia apar alături de jurnalişti CNN, precum Anderson Cooper sau Richard Quest.

Citește și Anunțul care îi ia prin surprindere pe telespectatorii Antena 3. „Este o schimbare programată”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...