O tânără din Satu Mare a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru suma de 400 de euro. Un potențial client a fost salvarea ei

Mihai Roșoiu 29.10.2020, 10:04
O tânără din Satu Mare a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru suma de 400 de euro. Un potențial client a fost salvarea ei

O tânără din Satu Mare a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru suma de 400 de euro. Nu, nu este o glumă. Cazul este adevărat și autorul a fost prins. Norocul fetei a fost un potențial client. Acesta a anunțat poliția după ce i s-a propus să o cumpere pe fată.

Fată răpită și scoasă la vânzare pe Facebook pentru 400 de euro

Autorul nu se află la prima abatere. El a mai fost reținut pentru astfel de fapte. Bărbatul se află pe lista Poliției Satu Mare pentru comiterea unor fapte asemănătoare. În urmă cu 17 ani, Attila H. a fost prins în timp ce exploata sexual 10 fete. 7 dintre aceastea erau minore. Bărbatul din Salonta nu lucra singur la acea vreme. Împreună cu un cetățean italian, Attila le trimitea pe tinere să obțină bani din prostituție.

O fata din Satu Mare a fost scoasa la vanzare pentru cateva sute de euro
O fata din Satu Mare a fost scoasa la vanzare pentru cateva sute de euro

În cazul de față, bărbatul a făcut altfel. După ce a convins-o pe fata de 23 de ani să meargă cu el, a încercat să o trimită în străinătate. Din cauza pandemiei, bărbatul și-a schimbat planul. A ținut-o în casa lui și a încercat să o vândă pe internet.

Faptele s-au petrecut în luna martie a acestui an. Familia fetei, una nevoiașă, cu mulți copii, a observat absența ei. Părinții au crezut că tânăra a rămas la o prietenă. Apoi și-au dat seama că ceva rău s-a întâmplat pentru că nu au mai găsit-o. Fratele tinerei a încercat să o găsească. A publicat poze pe internet cu sora sa, dar în zadar.

Un posibil client a scăpat-o din mâinile bărbatului

Fata din Satu Mare ajunsese de fapt în casa lui Attila H., care locuia în apropiere. Disperat că nu o poate trimite în străinătate, autorul a început să caute soluții. A început să o ofere pe Facebook. Suma cerută era de 400 de euro. Unul dintre cei care au primit oferta a alertat poliția. Oamenii legii au intrat pe fir și l-au reținut pe făptaș. Fata a fost eliberată, însă coșmarul nu pare să se fi terminat pentru familia fetei.

Polițiștii au organizat un flagrant. Tânăra a fost adusă în fața unui magazin, unde urma să fie cumpărată pe 400 de euro. Acolo însă așteptau polițiștii. Astfel, bărbatul a fost dusă acasă.

Părinții tinerei se plâng că se simt în pericol. Cunoscându-i trecutul, mama și tatăl fetei se tem că vor avea de suferit. Tânăra din Satu Mare care a fost scoasă la vânzare pe Facebook pentru suma de 400 de euro este liberă, dar pericolul nu pare să fi trecut.

„Ne e frică să nu vină, suntem mai tot timpul pe acasă. Ne-a ameninţat şi din puşcărie”, au povestit oamenii.

Urmăriți Impact.ro și pe