O tânără de 24 de ani, găsită moartă după o petrecere, în condiţii „greu de descris”. Totul ar fi avut loc într-un apartament din Bucureşti

Ioana Bucur 15.01.2022, 18:58
O tânără de 24 de ani, găsită moartă după o petrecere, în condiţii „greu de descris”. Totul ar fi avut loc într-un apartament din Bucureşti

Descoperire macabră într-o locuință din centrul Bucureștiului. O tânără în vârstă de 24 de ani a fost găsită moartă după o petrecere, în condiții „greu de descris”, singurele indicii fiind oferite de bărbatul care a sunat la 112. Polițiștii au ajuns de urgență la fața locului. Primele informații oficiale transmise de Poliția Capitalei.

O tânără de 24 de ani, găsită moartă după o petrecere, într-un apartament din Piața Romană

Mobilizare de amploare în rândul polițiștilor, sâmbătă după-amiază. Un apel la 112 anunța, în jurul orei 17:00, o crimă înfiorătoare. O tânără în vârstă de doar 24 de ani a fost găsită moartă în casă, cadavrul fiind în condiții greu de descris. Din primele informații vehiculate în spațiul public, victima ar fi fost descoperită dezbrăcată de la brâu în jos, acoperită de sânge.

Se pare că bărbatul care a sunat la 112 o cunoștea pe tânără de aproape zece ani. Acesta a explicat că în seara de vineri spre sâmbătă a avut loc o petrecere la care au participat mai multe persoane. Cu toate că și el a fost prezent în apartamentul din Piața Romană toată noaptea, nu știe ce s-a întâmplat.

Reprezentanții Poliției Capitalei au transmis primele informații despre acest caz.

„Astăzi, în jurul 17.00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 este în stare de inconştienţă o femeie”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1, precum şi echipaj medical, care însă a constat decesul.

„Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a mai precizat Poliţia.

O tânără de 24 de ani, găsită moartă după o petrecere, în condiţii „greu de descris”. Totul ar fi avut loc într-un apartament din Bucureşti

Șeful Poliției Capitalei, conferințăd e presă vineri seara

Cu nici 24 de ore înainte, șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, susținea o conferință cu privire la cazul polițistului care a lovit două fetițe pe trecerea de pietoni.

Berechet și-a început declarația vorbind despre Raisa, fetița care și-a pierdut viața. Acesta a precizat că s-a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile și retragerea din funcție a polițistului.

„Dumnezeu să o odihnească în pace pe Raisa şi îi doresc însănătoşire grabnică ceilalte fetițe.

Poliţiştii împreună cu procurorul de caz au lucrat pentru aflarea adevărului! S-a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile. Am dispus retragerea din funcţie şi punerea lucrătorului la dispoziţie.

Doresc să clarific: poliţiştii se află în misiune atât timp cât aceştia se află în timpul programului! Purtătorul de cuvânt şi procurorii au declarat azi că acesta nu era într-o misiune specială care să reclame urgenţă sau să justifice semnalele luminoase.

Nu s-a încercat muşamalizarea acestui evebiment, suntem primii interesaţi să se afle adevărul şi să se soluţioneze situaţia. Vom continua ancheta! Acesta avea o viteza peste limita legala. Nu a existat urgenţă în misiunea poliţistului, nu”, a declarat Bogdan Berechet.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...