O secvență celebră din filmul Singur Acasă ar putea fi interzisă. Românii nu vor putea să o mai vadă de Crăciun

Ioana Bucur 14.01.2021, 14:41
O secvență celebră din filmul Singur Acasă ar putea fi interzisă. Românii nu vor putea să o mai vadă de Crăciun

Una dintre cele mai savuroase scene din filmul „Singur Acasă” ar putea fi interzisă. Decizia controversată a fost luată în urmă cu câteva zile. Macaulay Culkin, actorul care i-a dat viață simpaticului Kevin, a avut o reacție vehementă la aflarea veștii. Care este secvența pe care românii nu vor mai putea vedea, de Crăciun.

O secvență celebră din filmul „Singur Acasă”, interzisă!

Cine ar fi crezut că evenimentele șocante de la Capitoliu ar putea avea un efect major asupra unuia dintre cele mai iubite filme de Crăciun ale tuturor timpurilor? O secvență celebră din filmul „Singur Acasă”, interzisă din cauza unuia dintre protagoniști.

Este vorba despre o scenă scurtă, din al doilea film al seriei „Singur Acasă”, a cărei acțiune se petrece în New York. Micul Kevin, simpaticul băiețel jucat de Macaulay Culkin, intră prima oară într-un hotel de lux, New York Plaza. În timp ce se plimbă pe holurile spectaculoase, cere ajutorul unui bărbat….nimeni altul decât Donald Trump! Afaceristul devenit președinte al Statelor Unite ale Americii are o replică scurtă: „În față și la stânga”. În luna noiembrie a anului trecut, regizorul filmului, Chris Columbus, a dezvăluit că Trump a făcut presiuni uriașe pentru a apărea în film, iar cererea i-a fost acceptată, ținând cont că filmările aveau loc în hotelul său.

„Am plătit taxa, dar el a mai spus:„ Singurul mod în care poţi folosi Plaza este dacă sunt în film”. Aşa că am fost de acord să-l introducem în film şi, când l-am ecranizat pentru prima dată, s-a întâmplat cel mai ciudat lucru: oamenii s-au bucurat când Trump a apărut pe ecran”, a povesit regizorul, pentru Insider.

Scena celebră din „Singur Acasă”, interzisă
Donald Trump ar fi insistat să apară în al doilea film al seriei „Singur Acasă”

Reacția lui Macaulay Culkin, după ce a aflat că o scenă din filmul în care a jucat ar putea fi eliminată

O petiție pentru interzicerea și eliminarea secvenței din film a fost inițiată cu puțin timp înainte ca Donald Trump să fie inculpat oficial de Camera Reprezentanților pentru evenimentele șocante de la Capitoliu. Un fan al seriei a postat un mesaj pe Twitter: „Petiție pentru înlocuirea digitală a lui Trump din „Singur Acasă 2”, cu imaginea lui Macaulay Culkin din prezent, la vârsta de 40 de ani”. Actorul a reacționat imediat, cu un răspuns scurt și cât se poate de clar: „Adjudecat!”.

Un alt utilizator Twitter a mers mai departe și a eliminat chiar el imaginea lui Trump din scena cu Macaulay Culkin: „Datorită cererii uriașe, l-am scos pe Trump din Singur Acasă 2”, a scris acesta. Actorul Macaulay Culkin a răspuns: „Bravo!”.

Donald Trump, acuzat de „incitare la insurecție”

Camera Reprezentanților a votat, miercuri, punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump pentru incitarea protestatarilor ce îl susțineau de a intra în clădirea Capitoliului, pe 6 ianuarie. În urma violențelor fără precedent, cinci persoane și-au pierdut viața. Punerea sub acuzare pentru „incitare la insurecţie” a fost votată de 232 de reprezentanţi, iar 197 de reprezentanţi s-au opus acestui act. Printre cei care au votat „pentru” punerea sub acuzare a lui Trump au fost și zece republicani.

Tot miercuri seară, Donald Trump a condamnat violențele de la Capitoliu, într-un mesaj video:

„Condamn, fără echivoc, violenţele petrecute săptămâna trecută. Niciun adevărat susţinător de-ai mei nu ar putea susţine vreodată violenţa politică, nu ar putea vreodată să nu respecte forţele de ordine sau steagul nostru american măreţ. cei care au fost implicaţi în atacul de săptămâna trecută vor fi aduşi în faţa justiţiei”, a transmis Donald Trump.

Urmăriți Impact.ro și pe