O româncă l-a cucerit pe celebrul actor din serialul turcesc al momentului. Beatrice Lorena a îmbrăcat deja rochia de mireasă FOTO

Anca Manolica 19.08.2022, 20:54

Actorul turc Cengiz Coşkun, cunoscut drept Turgut Bey în celebrul serial turcesc Putere și glorie (în turcă Dirilis: Ertugrul), s-a căsătorit cu cu o româncă. Beatrice Lorena era iubita acestuia de mai bine de opt ani, astfel că au decis să își unească destinele într-o ceremonie ce a avut loc pe 12 august.

Actorul turc din „Putere și glorie” s-a căsătorit cu o româncă

O româncă l-a cucerit pe celebrul actor din serialul turcesc al momentului pe Netflix. Cengiz Coșkun, actorul care l-a interpretat pe Turgut Alp în serialul de epocă Putere și Glorie, și Beatrice Lorena trăiesc o frumoasă poveste de opt ani de zile, iar recent au ales să ducă relația la un alt nivel.

Actorul în vârstă de 40 de ani a depus jurămintele de nuntă cu iubita sa româncă în cadrul unui eveniment destul de intim ce a avut loc pe 12 august. În cea mai importantă zi a vieții lor le-au fost aproape o mulțime de persoane dragi, printre care și mulți actori celebri, prieteni de-ai lor.

Printre aceștia s-a numărat și Engin Altan Düzyatan, cel care l-a interpretat pe Ertuğrul în Putere şi glorie și care le-a fost și martor. El fost însoțit de soția sa Neslișah Alkoçlar.

Imediat după eveniment, pe rețelele sociale au apărut o mulțime de imagini cu cei doi mirimai multe imagini de la ceremonie au fost distribuite pe rețelele sociale, potrivit Tvmania.

Cengiz Coşkun și Beatrica Lorena / Captură Instagram
Cengiz Coşkun și Beatrica Lorena / Captură Instagram

Cine este Cengiz Coșkun

Cengiz Coșkun este un celebru actor și model turc care apare în principal în emisiuni și seriale de televiziune. Este un actor popular care a devenit celebru pentru rolul lui Turgut Alp în serialul Diriliș: Ertuğrul. Înainte de a-și face debutul în industria cinematografică turcă, Cengiz a luat parte la un concurs de modeling în 2002, care a avut loc la Londra.

Ulterior, talentatul actor a făcut pasul în actorie. A luat lecții de la Șahika Tekand și s-a alăturat atelierelor acesteia, începându-și cariera în 2005, în serialul de televiziune Rüzgarli bahçe (2005). Ulterior, a apărut în Candan öte (2006), Doktorlar (2007) și Hicran Yarasi (2009). Recent, a jucat în lungmetrajul Malazgirt 1071 (2022), în rolul sultanului selgiucid Alp Arslan.

Serialul Diriliș: Ertuğrul este un serial de televiziune turcesc de ficțiune istorică, a cărei acțiune este plasată în secolul al XIII-lea și se bazează pe viața lui Ertuğrul, tatăl lui Osman I, fondatorul Imperiului Otoman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...