O româncă din Timișoara a ajuns stăpână peste Statuia Libertății. Iasmina a dat lovitura în America

Mihnea Tălău 19.03.2023, 14:22
O româncă din Timișoara a ajuns stăpână peste Statuia Libertății. Iasmina a dat lovitura în America

O tânără din Timișoara a devenit celebră după ce s-a îndrăgostit de un milionar american care are în proprietate cel mai important obiectiv turistic din Statele Unite ale Americii, Statuia Libertății. Cei doi s-au căsătorit și acum se pregătesc să devină părinți a doua oară.

Stăpână peste Statuia Libertății din New York

Iasmina Milutinovici-Hill (30 de ani) şi Bradford Aaron Hill (63 de ani) s-au căsătorit în vara anului 2018, la Rainbow Room, spațiu din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York.

„Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu mult mai în vârstă decât mine“, a declarat timișoreanca.

Ei sunt  în culmea fericirii, căci se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Cei doi mai au un băieţel superb, Michael, în vârstă de 2 anişori. Iasmina se află acum în România, împreună cu băiețelul ei, Michael, și a dezvăluit cum l-a anunțat pe milionar că va deveni tătic pentru a doua oară, scrie Click.ro.

Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiţi, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greşeală, când am zis că gata, o lăsăm baltă, m-am apucat de sport şi brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Ştiu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiţie, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit şi la nume, dar nu vă spun. A fost o sarcină grea la început, am avut greţuri, iar acum mă cam doare spatele. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniştită”, a spus Iasmina.

Ultima soție a milionarului și face Iasminei zile fripte

Ea spune că cea de-a treia soție îi face zile fripte, trimițându-i și acum mesaje de amenințare.

„Mai avem certuri, din trecutul lui. Avem șapte ani împreună. El a avut trei soții. Ultima soție îmi face zile fripte. Îmi zice că stau cu el pentru bani. Și lui îi zice: ce stai cu una așa tânără! Eu am fost împreună cu el și când ei erau în proces de divorț. M-a prins la înaintare și m-a chemat și la procesul de divorț. Eu sunt a patra soție. Cea de-a treia soție e mai cârcotașă, celelalte două sunt ok. O duce bine ea.

E bine să te căsătorești în New Jersey, pentru că primești mulți bani la divorț. Când am fost acum, de curând, în Bahamas, cu copiii lui din casnicia cu ea, a luat foc. Soțul meu nu a putut să vină pentru că nu a făcut testul Covid. El nu a vrut să-i zică că merg doar eu cu copii lor și cu băiatul nostru. Mă înțeleg cu fiul ei, cu fata nu prea mă înțeleg că e manipulată de ea. M-a amenințat că am scos copiii ilegal din țară. Am trimis filmări cu noi să-i demonstrez că sunt bine. Ea are 50 de ani. El a divorțat de ea pentru că a fost foarte nefericit. Nu a divorțat din cauza mea”, a declarat Iasmina, la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...