O româncă a doborât recordul lui Kylie Jenner pe Instagram. Videoclipul Lorenei din Brașov a strâns 92 de milioane de vizualizări

Iancu Andreea 15.05.2021, 23:12
O româncă a doborât recordul lui Kylie Jenner pe Instagram. Videoclipul Lorenei din Brașov a strâns 92 de milioane de vizualizări

Românii se pot mândri cu reușita unei tinere, care a făcut furori pe internet. Un videoclip postat de către o româncă din Brașov, pe platforma de socializare, a doborât recordul lui Kylie Jenner pe Instagram. Pasionată de social media, Lorena Șerban a reușit să cucerească internauții prin clipul său, care a adunat un număr fabulos de vizualizări într-un timp extrem de scurt. În ciuda pasiunii sale, tânăra are, în realitate, o altă meserie.

Videoclipul Lorenei din Brașov a doborât recordul lui Kylie Jenner pe Instagram

Lorena Șerban este o tânără de 22 de ani, care poate fi catalogată drept content creator, o activitate tot mai des întâlnită în ultimii ani, care reușește să atragă mulți tineri datorită satisfacțiilor financiare și notorietății obținute la un click distanță. Tânăra din Brașov este exemplul perfect de succes în mediul online, după ce a doborât recordul lui Kylie Jenner pe Instagram, videoclipul Lorenei reușind să strângă un număr uluitor de aprecieri și vizualizări. La numai trei săptămâni de la postarea sa pe Instagram, fata a adunat aproape 100 de milioane de vizualizări la video.

Ideea sa a pornit în urma unui trend lansat în online, denumit #AuroraTrend, care este de fapt o campanie internațională ce se regăsește printre milioane de utilizatori de TikTok și Instagram. Tânăra din Brașov a realizat un clip care să se încadreze în această temă și la încărcat în categoria Reels pe contul de Instagram. Aproape peste noapte, Lorena s-a trezit cu 92 de milioane de vizualizări, depășind-o cu mult pe celebra vedetă din Statele Unite ale Americii, Kylie Jenner, care ocupa prima poziție la cel mai vizualizat Reel de pe Instagram, având 77 de milioane de vizualizări.

Lorena Șerban a doborât recordul lui Kylie Jenner pe Instagram

Ce meseria are tânăra de fapt

Lorena Șerban a pornit pe drumul creativității în mediul online realizând un conținut care o reprezintă în totalitate. Brașoveanca s-a remarcat prin fotografii și clipuri video de o calitate superioară, pe care le realizează singură, cu un aparat și un simplu trepied. Deși pare că practică această pasiune de o viață, în realitate, Lorena are o cu totul altă meserie la bază.

Frumoasa tânără este absolventa Facultății de Nutriție și Dietetică UMF Cluj și activează ca instructor zumba în perioadele de timp când nu se ocupă de proiectele sale din online. Totuși, acestea din urmă i-au adus satisfacții neașteptate, tânăra primind la finalul anului 2020 premiul Best Fashion & Beauty TikTok Account în cadrul Digital Divas, un eveniment unde au fost premiați mai mulți creatori de conținut din mediul online românesc.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lorena Serban (@serbanlorena)

Urmăriți Impact.ro și pe