O recunoști? Simpatica fetiță a devenit una dintre cele mai iubite vedete din România. Foto

Iancu Andreea 25.05.2020, 11:23

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Vedeta se mândrește cu un trup senzațional, la 41 și de ani și de compania fiului său, un adolescent carismatic. Îți poți da seama despre cine este vorba?

A acceptat o provocare pe conturile de socializare

Cum statul în izolare nu este tocmai antrenant, multe vedete s-au distrat acceptând tot felul de provocări. Astfel, mulți dintre admiratorii micuței din imagini, au putut admira cum arăta vedeta în copilărie. Dacă încă nu v-ați dat seama, este vorba despre Diana Munteanu.

Aceasta a postat o imagine cu ea din copilărie, în urma unei provocări online. Diana pare total schimbată, față de imagine micuței inocente din trecut.

Sportul și dieta se văd pe trupul perfect al vedetei Foto - Facebook
Sportul și dieta se văd pe trupul perfect al vedetei
Foto – Facebook

Diana Munteanu, o femeie împlinită și cu un corp de milioane

Deși unii o cunosc în urma căsătoriei cu fotbalistul Claudiu Niculescu, Diana Munteanu a reușit să se facă remarcată prin cariera sa. Vedeta a prezentat mai multe emisiuni în cadrul posturilor Antenei. Astăzi, la cei 41 de ani, Diana este mai împlinită ca oricând.

Prezentatoarea TV a apelat la magia esteticianului, este pasionată de sport și acordă o atenție sporită alimentației. Toate acestea pentru a arăta fabulos.

Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata, povestea Diana Munteanu, pentru csid.ro.

Diana și fiul său, David Foto - Facebook
Diana și fiul său, David
Foto – Facebook

Vedeta își adoră fiul

Diana este și o mamă model. Prezentatoarea are un fiu cu care se mândrește, pe David. Acesta a devenit adolescent și pare să aibă înclinații sportive, la fel ca tatăl său. Totuși, nici Diana nu este mai departe, fiind o persoană activă, care a făcut de asemenea, sport de performanță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...