O nouă tragedie după moartea Tinei Turner. S-a stins o altă legendă a muzicii

Ana-Maria Tudor 25.05.2023, 19:25
O nouă tragedie după moartea Tinei Turner. S-a stins o altă legendă a muzicii

Un coleg de breaslă al Tinei Turner, un artist remarcabil, a părăsit această lume. Acesta a făcut parte dintr-o trupă muzicală extrem de apreciată de-a lungul generațiilor și a avut o carieră impresionantă, susținând sute de spectacole memorabile. Melodiile sale continuă să fie ascultate și apreciate și în prezent.

Sheldon Reynolds a decedat

Sheldon Reynolds, talentatul chitarist și cântăreț al celebrei trupe Earth, Wind & Fire, a plecat dintre noi la vârsta de 63 de ani. El s-a alăturat trupei în anul 1987 și a rămas un membru dedicat până în 2002. Apropiații artistului au mărturisit că amintirea lui va rămâne vie în inimile lor și că nu îl vor uita niciodată. Moartea lui Sheldon Reynolds a adus tristețe în industria muzicală, iar contribuția sa în trupa Earth, Wind & Fire a fost apreciată.

„Sheldon a fost o completare excelentă a trupei, un scriitor și producător excelent și o persoană bună și iubitoare. Îi vom simți lipsa. Condoleanțele noastre familiei sale.”, a scris pe rețelele sociale Philip Bailey, actualul membru și cântăreț al trupei, potrivit evz.ro.

Colegul de breaslă al Tinei Turner a apărut pe albumul In the Name of Love

Trupa Earth, Wind & Fire a fost înființată în anul 1970 sub conducerea talentatului Maurice White. Această formație muzicală a reușit să combine elemente din jazz, funk, R&B, soul, dance, pop și rock, creând un sunet distinctiv care a celebrat muzicalitatea și spiritualismul african. Prestigiul lor a fost recunoscut prin introducerea în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2000. De-a lungul carierei lor, membrii trupei au avut onoarea de a cânta în timpul spectacolului din pauza Super Bowl 2005.

Earth, Wind & Fire au fost distinși cu șase premii Grammy, inclusiv prestigiosul premiu Grammy pentru întreaga carieră. Această recunoaștere a atestat talentul și influența lor semnificativă în industria muzicală. Melodiile lor rămân iubite și apreciate de fanii din întreaga lume, iar moștenirea lor muzicală continuă să strălucească.

Melodiile celebre ale trupei Earth, Wind & Fire continuă să fie ascultate și în prezent, iar unul dintre cele mai mari hituri este melodia „September”, conform surselor de la Foxnews. Popularitatea și influența trupei Earth, Wind & Fire au făcut ca melodiile lor să reziste trecerii timpului și continuă să aducă bucurie și inspirație publicului de pretutindeni.

Trupa a mai pierdut un membru

În luna ianuarie, trupa Earth, Wind & Fire a suferit încă o pierdere, de această dată fiind vorba despre Fred White, toboșarul trupei, care s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Fred White a fost un talentat vocalist, percuționist și basist al trupei. După vestea tragică, colegii săi au publicat un videoclip emoționant în care White interpreta un solo de tobe la un concert din 1979, în Germania, însoțit de mesajul „Odihnește-te în dragoste”.

Membrii trupei și-au exprimat tristețea și au transmis condoleanțe în urma pierderii lui Fred White. Verdine White, fratele său și membru al trupei, a scris pe Instagram:

„Familia noastră este întristată astăzi de pierderea unui membru incredibil și talentat. Fred avea discuri de aur încă de la vârsta de 16 ani!”, spunea fratele lui Fred White, conform sursei citate anterior.

Fred White a colaborat și cu alți artiști pe parcursul carierei sale, printre care se numără și cântăreața de Deniece Williams. Cu toate acestea, el și-a dobândit succesul și a lăsat o amprentă de neuitat în trupa Earth, Wind & Fire.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe