O nouă lovitură pentru Diana Șoșoacă. Ce spune CTP despre avocata din Iaşi. „Dorea să-l înghită pe omul ăla”

Ioana Bucur, Daria Petrescu 27.02.2021, 11:58
O nouă lovitură pentru Diana Șoșoacă. Ce spune CTP despre avocata din Iaşi. „Dorea să-l înghită pe omul ăla”

O nouă lovitură umilitoare pentru Diana Șoșoacă. Cristian Tudor Popescu nu s-a mai putut abține. Ce spune CTP despre avocata din Iași. Care sunt imaginile ce l-au scos din minți pe cunoscutul gazetar.

Ce spune CTP despre Diana Șoșoacă. Lovitură umilitoare pentru avocata din Iași

Proaspăt exclusă din AUR, Diana Șoșoacă pare că nu ratează niciun prilej de a oferi o porție de scandal sau chiar de circ. Felul în care alege senatoarea să își crească notorietatea este aplaudat de unii, criticat de alții. A fost nelipsită de la porțile spitalelor Balș, Marius Nasta, Pantelimon și chiar și ale clădirii Ministerului Sănătății, oferind, de fiecare dată, același spectacol: țipete, amenințări și o legitimație fluturată în fața paznicilor care nu făceau altceva decât să își facă treaba. Diana Șoșoacă se pare că este și un apărător al minerilor din Valea Jiului, la care a mers pentru o altă baie de mulțime, fără să poarte mască, scandând că pandemia s-a sfârșit, cerând demisia lui Raed Arafat, dar uitând să vorbească prea mult despre suferințele oamenilor care au ajuns să se baricadeze în mină. Ce spune CTP despre Diana Șoșoacă? Radiografia pe care i-a făcut-o este o nouă lovitură pentru avocata din Iași.

„Îl amenință pe acel om, care are niște instrucțiuni. El este pus acolo să facă o treabă. Este un absolut nevinovat care își face fișa postului. Această «amică a poporului» se năpustește asupra lui, îl amenință în stil mafiot. Ce să obții din asta? Stimați simpatizanți ai doamnei «Ciocioacă», ce să obții amenințând și împingându-te cu agenții de pază? Sunt niște oameni care nu au nicio responsabilitate în legătură cu ce vrea să discute doamna cu ministrul. Au niște instrucțiuni – să nu lase pe nimeni să treacă. Doamna nu are dreptul să treacă pe acolo cu acea legitimație pe care o agită. Să nu-și folosească legitimația de parlamentar în acest mod ticălos și ilegal, pentru că asta face cu această legitimație pe care o agită.

În fața Ministerului Sănătății, acum două săptămâni, după Balș, acolo spunea jandarmilor «mă lăsați să intru eu singură sau vreți să intru cu toți ăștia din spatele meu în clădire?». Din nou, amenințare de șefă de bandă, de gașcă. Asta este esența comportamentului doamnei”, a spus Cristian Tudor Popescu.”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Ce spune CTP despre Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă, la protestul de la Ministerul Sănătății. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

„Cineva trebuie să spună lucrurile astea”

Cristian Tudor Popescu a afirmat că refuză să mai tacă și că „cineva trebuie să spună lucrurile astea”. Potrivit gazetarului, demonstrațiile de forță ale Dianei Șoșoacă nu au niciun sens, nu duc la niciun rezultat în afară de creșterea capitalului de imagine al avocatei din Iași. El a mai vorbit și despre apariția senatoarei la protestul minerilor din Valea Jiului, gest pe care l-a calificat drept „neomenesc, de o ticăloșie fără margini”.

„Ca analist politic, observ că există deja o diferență clară între exclusa «Ciocioacă» și AUR. AUR este un partid naționalist, xenofob, cu tente legionare extremiste, cum mai sunt în Europa destule, dar rămâne, cel puțin până acum, în parametrii activității politice parlamentare regulamentare. Are votanții lui. Dar rămâne în cadrul regulilor, spre deosebire de această doamnă”, a mai spus acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...