O nouă lovitură pentru Diana Șoșoacă. Ce i-au transmis românii după ce Trump i-a trimis un mesaj de susţinere

Cristian Cojocaru, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 14:17
O nouă lovitură pentru Diana Șoșoacă. Ce i-au transmis românii după ce Trump i-a trimis un mesaj de susţinere

Senatoarea Diana Șoșoacă mai primește o lovitură după ce a fost exclusă din partidul AUR. Aceasta a fost ținta ironiilor românilor după ce a postat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook.

Diana Șoșoacă mai încasează o lovitură

Copreședintele AUR, George Simion, a transmis un mesaj după ce Diana Șoșoacă a fost dată afară din partid. Acest mesaj a venit în completarea declarației lui Claudiu Târziu, care a afirmat că nu înțelege de ce se confruntă cu un val de nemulțumiri pe baza faptului că avocata a fost exclusă din partid.

”Vor să ne rupă, să ne corupă, să ne cumpere, dar eu nu sunt de vânzare. Au încercat cu zeci de mii de euro să ne ia parlamentari și vor crearea unei grupări distincte. Pentru asta au apelat la orice au putut: la bani, la certuri între noi, la dezbinare, la intrigi. Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR, la Iaşi! (…) Diana este în Parlamentul României chiar dacă nu s-a înțeles cu unii colegi. Diana Şosoacă va rămâne senator, independent.

Aşa cum am susţinut-o în aceste luni, pentru că au venit mulţi să încerce să mă influenţeze pe mine, să lovească în ea, pe inițiativele corecte și în lupta cu grupurile mafiote o să o susţin. E important să ne continuăm calea noastră politică. (…) Este important să rămânem uniţi, să rămânem împreună. (…) Ne vom dezice în continuare de orice om cu probleme penale, cu sânge pe mâini”, a spus George Simion, într-un clip publicat pe Facebook.

Potrivit lui Claudiu Târziu, regulile partidului AUR nu erau tocmai pe placul avocatei. Politicianul nu vede decât un câștig al ambelor tabere, Șoșoacă având acum libertate deplină de manifestare.

Diana Șoșoacă a devenit ținta ironiilor mai multor internauți
Diana Șoșoacă a devenit ținta ironiilor mai multor internauți

Ironiile au curs la adresa avocatei

Diana Șoșoacă a devenit ținta ironiilor mai multor internauți după ce a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Avocata a crezut că fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a transmis prin intermediul platformei Twitter, un mesaj de susținere în contextul excluderii sale din partidul AUR:

„Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!”/”A fost trist să aflu despre excluderea doamnei Șoșoacă. O greșeală imensă”, este mesajul pe care ”Trump” i l-ar fi adresat Dianei Șoșoacă.

Evident că acel cont nu este unul real, în condițiile în care fostului președinte al S.U.A. i s-a interzis accesul la conturile sale de pe rețelele de socializare, fiind acuzat de instigare la violență în cazul asediului Capitoliului. Diana Șoșoacă, nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns lui ”Donald Trump”.

„Thank you, Mr. President!”/”Mulțumesc, domnule președinte”, este mesajul pe care Diana Șoșoacă l-a postat.

Comentariile pline de ironie nu au întârziat să apară, foarte mulți dintre internauți realizând de la bun-început faptul că acel cont era unul fals. Printre aceste comentarii se regăsesc:

„Xi Jinping si Putin au fost foarte intristati si au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sint curios ce masuri vor lua impotriva tarisoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!”

„Doamna Diana și Domnu Donald – doi martiri ai neamului!”

„Felicitări, doamnă senator! vă dați seama, dacă și Trump vă susține o să ajungeți departe, cine știe, poate chiar până la Casa Albă!”

Urmăriți Impact.ro și pe