O nouă lovitură dură pentru Shakira după despărțirea de Pique. Durere mare pentru artistă

Stan Filon 05.06.2022, 20:52

„O nenorocire nu vine niciodată singură” este proverbul care i se potrivește de minune cunoscutei cântărețe Shakira. De parcă nu era de ajuns că vedeta s-a despărțit de tatăl copiilor săi, fotbalistul Gerard Pique, acum are probleme serioase și cu tatăl său, care a ajuns de urgență la spital. Cea care a făcut totul public a fost chiar vedeta, care a spus și care a fost motivul pentru care părintele său a ajuns la spital.

O nouă lovitură pentru Shakira, după despărțirea de Pique

Cântăreața Shakira trece printr-o perioadă nefastă din viața ei. Deși s-a scris de multe ori că ar avea probleme în relația cu Gerard Pique, cei doi au negat ani la rând. Ei bine, acum totul a fost făcut public. Cei doi au anunțat în mod oficial că s-au despărțit.

Vestea separării celor doi nu a căzut bine pentru nimeni, mai ales pentru familia vedetei. Cel care a reacționat cel mai urât a fost chiar tatăl Shakirei, care s-a prăbușit la pământ, atunci când a aflat că fiica sa s-a despărțit de tatăl copiilor ei. Bărbatului i s-a făcut rău pe loc și și-a pierdut cunoștința.

O noua lovitura pentru Shakira, dupa despartirea de Pique
O noua lovitura pentru Shakira, dupa despartirea de Pique

Artista a fost văzută într-o ambulanță

Cea care a vorbit despre acest moment dificil a fost chiar îndrăgita cântăreață, care le-a transmis fanilor săi exact prin ce trece și ce a pățit tatăl său. Vedeta a ales să facă totul public printr-o postare pe Twitter. Fanii cântăreței au fost șocați de această veste și i-au transmis toate cele bune. Tatăl cântăreței a suferit răni destul de grave, după leșinul suferit, după cum se poate vedea în Galeria Foto.

„Dragilor, primesc multe mesaje de îngrijorare, cum că am fost văzută recent, într-o ambulanță din Barcelona. Voiam doar să vă anunț că acele fotografii sunt din weekendul trecut (28 mai 2022), când tatăl meu a avut, din păcate, o cădere urâtă și l-am însoțit cu o ambulanță la spitalul unde se recuperează acum. Vă rugăm să-i trimiteți toate urările de bine și vă mulțumesc tuturor, ca întotdeauna, pentru toată dragostea și sprijinul vostru”, a scris vedeta pe Twitter.

Pique ar fi cerut separarea

Shakira și Gerard Pique au ajuns pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume, însă cu o veste proastă. Cei doi au anunțat în mod oficial că au decis să pună capăt relației lor. Au postat un comunicat comun în care vorbeau despre decizia luată și cereau intimitate din partea presei.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Cerem intimitate în acest moment pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră maximă. Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și respect”, au adăugat Shakira și fotbalistul.

Presa a scris că fotbalistul locuiește din nou singur, în casa lui din Barcelona, departe de Shakira și copiii săi. Așa s-a aflat că cei fotbalistul a părăsit căminul conjugal. Se pare că fotbalistul a fost cel care a pus capăt relației, pentru a se implica într-o nouă poveste de amor. Shakira și Pigue sunt împreună încă din anul 2011 și au împreună doi copii, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Urmăriți Impact.ro și pe