O nouă idilă la Chefi la Cuțite. Ce concurentă i-a căzut cu tronc lui Rikito Watanabe. Japonezul s-a înroșit tot când a recunoscut

Iancu Andreea, Coteț Alexandru 12.05.2021, 14:28
O nouă idilă la Chefi la Cuțite. Ce concurentă i-a căzut cu tronc lui Rikito Watanabe. Japonezul s-a înroșit tot când a recunoscut

Printre preparate savuroase și platinguri sofisticate, se pare că pot apărea și sentimente profunde, după ce o nouă idilă a fost dezvăluită la Chefi la Cuțite. Rikito Watanabe, concurentul de origini japoneze și sufletul petrecerii din echipa verde, a făcut o mărturisire inedită. O concurentă i-a căzut cu tronc, iar bărbatul nu ezită să o complimenteze pe românca ce i-a furat inima. Frumusețea și energia tinerei l-au cucerit iremediabil pe japonez, care a vorbit extrem de rușinat despre sentimentele sale.

Rikito Watanabe și o altă concurentă de la Chefi la Cuțite, idilă neașteptată

Dragostea plutește în aer la Chefi la Cuțite, acolo unde o nouă idilă se anunță a deveni sarea și piperul emisiunii. Rikito Watanabe, un japonez extrem de simpatic și altruist, membru al echipei lui Chef Bontea, a mărturisit că este cucerit de frumusețea unei concurente. Acesta nu i-a dezvăluit deocamdată sentimentele sale, însă nu ezită să o complimenteze de fiecare dată când are ocazia. La finalul celei mai recente ediții a show-ului culinar, Rikito Watanabe a mărturisit cine este cea care i-a căzut cu tronc în cadrul testimonialelor.

Iar japonezul nu pare să aibă gusturi rele la femei, de vreme ce concurenta care îi face inima să tresare este chiar frumoasa blondină, Elena Matei. Cei doi sunt colegi de echipă, motiv pentru care Rikito nu ezită să o încurajeze și să se bucure de fiecare dată pentru succesul Elenei. După o probă dificilă, japonezul a dezvăluit că s-a bucurat enorm pentru colega sa, care s-a întors în bucătărie cu o farfurie de 15 puncte. Watanabe nu a apreciat numai frumusețea fizică a colegei sale, ci și talentul din bucătărie, unde recunoaște că merită numai laude. Atitudinea veselă și spiritul glumeț, dar și frumusețea tinerei de 22 de ani l-au cucerit pe Rikito. Pe de altă parte, simpatia pare să existe și în celălalt sens.

Elenica trebuia să ia 14, 15 puncte de fiecare dată. Este dragostea mea, știți da? Cred că mi-a căzut cu tron puțin. Pe bune, n-ar trebui să spun asta aici…Adică e drăguță, mereu îmi face complimente și chestii de genul ăsta. Simt că sunt o persoană importantă pentru ea, a spus Rikito Watanabe.

Rikito Watanabe a recunoscut cine este concurenta cu care își dorește o idilă la Chefi la Cuțite
Elena Matei, concurenta care i-a căzut cu tronc japonezului Rikito Watanabe

Cine este japonezul care stârnește hohote de râs cu stilul său glumeț

În vârstă de 26 de ani, Rikito Watanabe a reușit să se facă remarcat încă de la preselecții. Felul său de a fi, dar și accentul japonez atunci când încearcă să se descurce în limba română i-a făcut pe jurații de la Chefi la Cuțite să râdă în hohote. Prezența japonezului, care locuiește de opt ani în Constanța, a fost completată de preparatul de inspirație chinezească, al cărui nume a provocat o criză de râs celor trei chefi. Bărbatul, care se ocupă de un restaurant asiatic la malul mării, a decis să reinterpreteze un preparat din pui, pe care l-a denumit „pui salivă”, după englezescul „mouth watering chicken” (n.r. „pui care îți lasă gura apă”).

Iar farfuria concurentului chiar i-a impresionat pe jurați, care i-au și oferit cuțite pe măsură. Astfel, ajuns în bootcamp, Rikito Watanabe a decis să trebuie să își urmeze visul și să își dovedească talentul în bucătărie, fapt care l-a adus în echipa lui Chef Sorin Bontea. Tunica verde pare să îi poarte noroc japonezului, care a trecut deja de primul hop din concurs. Totodată, el pare să fie un membru important pentru echipa sa, dat fiind faptul că nu ezită să își ajute colegii cu sfaturi și idei ori de câte ori este nevoie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...