O nouă idilă după Survivor 2021. Fotografia care i-a înnebunit pe fanii show-ului

Ioana Bucur 06.07.2021, 23:40
O nouă idilă după Survivor 2021. Fotografia care i-a înnebunit pe fanii show-ului

Oboseala, stresul și condițiile grele din competiția din Republica Dominicană nu nasc doar rivalități, ci și sentimente profunde între concurenți. Însă multe dintre flirturile începute în junglă nu au continuat și în România. Nu a fost cazul lor. O nouă idilă după Survivor 2021. Fotografia care i-a înnebunit pe fanii show-ului de la Kanal D.

O nouă idilă după Survivor 2021

Noul cuplu face furori în rândul fanilor emisiunii de la Kanal D, mai ales pentru că nimeni nu ar fi bănuit că între cei doi foști concurenți s-ar fi putut naște sentimente atât de frumoase. Sezon după sezon, cei din fața televizoarelor urmăresc cu sufletul la gură lupta curajoșilor care acceptă provocarea Survivor România. Emoționante nu sunt neapărat traseele, ci interacțiunile dintre concurenți.

Mulți și-au dorit să vadă cupluri formându-se în Republica Dominicană, mai ales că mulți dintre concurenți sunt tineri, fără obligații. Asta s-a întâmplat cu Andrei Ciobanu, care s-a îndrăgostit de o Războinică.

El și Karina Fetică au trăit clipe de neuitat la Survivor, fiind încurajați până și de familii și prieteni, din România, să își dea frâu liber sentimentelor. Din păcate, se pare că drumul lor împreună nu a fost extrem de lung. Cu toate astea, ambii au rămas cu amintiri deosebite după experiența de neuitat.

Acum, Andrei și-a găsit fericirea în brațele unei blonde frumoase și pe care fanii emisiunii au recunoscut-o imediat!

O nouă idilă după Survivor 2021
Andrei Ciobanu și Marilena Cuciurean

„Sunt foarte fericit”

Fostul concurent a postat recent o fotografie în care apare ținând-o strâns în brațe pe nimeni alta decât Marilena, sportiva din sezonul încă în curs care a reușit să-i fure inima tânărului. Cei doi s-au cunoscut după ce ea a părăsit show-ul din Dominicană din motive medicale.

Cei doi foști concurenți din două sezoane diferite și-au ținut povestea departe de ochii curioșilor o bună perioadă. Au existat câteva indicii pe care le-au observat internauții de-a lungul timpului, dar acum Andrei a făcut lumină, punând capăt speculațiilor și a ținut să le transmită un mesaj fanilor:

„Vreau să vă zic că-n ultimele zile am fost foarte fericit și de o perioadă sunt foarte fericit și cred că se vede asta pe chipul meu. O să vad mai multe detalii din viața mea”, a scris el.

Ar fi primul cuplu de la Survivor 2021. Zvonuri au circulat, însă, despre Zannidache și Ana Porgras, cu toate că cei doi au negat cu vehemență că între ei ar fi vorba despre ceva mai mult decât o prietenie apropiată.

Urmăriți Impact.ro și pe