O nouă gravidă în showbiz. O vedetă de la Pro TV, cu testul de sarcină pe internet: “Emoţiile de dimineaţă”

Iancu Andreea 18.06.2021, 09:42

Pandemia pare să fi influențat natalitatea din România, de vreme ce tot mai multe vedete se bucură să anunțe că sunt în așteptarea unui copilaș. După zile întregi petrecute în casă, îndrăgostiții au dat frâu liber sentimentelor și s-au bucurat de timpul împreună. Astfel se face că o nouă gravidă se anunță în showbiz, după aceasta a făcut un gest neașteptat. O vedetă de la Pro TV s-a fotografiat cu testul de sarcină și a postat imaginea pe internet. Fanii unuia dintre cuplurile îndrăgite din țara noastră urmează să aibă parte de o veste uluitoare.

O nouă gravidă în showbiz. Ce vedetă de la Pro TV s-a fotografiat cu testul de sarcină

Relațiile de cuplu sunt tot mai prolifice în showbiz-ul românesc. După o serie de vedete care au anunțat că urmează să devină mămici, o nouă gravidă își face loc în peisaj. De această dată, o vedetă de la Pro TV a arătat testul de sarcină pe internet, stârnind reacții din partea fanilor. Deși luase o pauză de la viața din lumina reflectoarelor, frumoasa brunetă ce pare să aștepte un copilaș a revenit la TV. Viviana Sposub, bruneta focoasă care i-a furat inima lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a reușit să stârnească o serie de controverse. Revenită în echipa emisiunii “Vorbește lumea”, Viviana a postat mai multe story-uri pe contul său de Instagram prin care pare să anunțe că este însărcinată.

Inițial, bruneta s-a fotografiat cu un test de sarcină în mână, specificând în descriere că trece prin “Emoțiile de azi-dimineață”. Postarea le-a dat de gândit fanilor cuplului, care s-au gândit imediat că Viviana Sposub și George Burcea așteaptă un copil. Deși asistenta TV nu a confirmat vestea că va deveni mămică, un clip postat pe InstaStory completează controversele din jurul situației. Aflați la cumpărături, pe ploaie, Viviana și George s-au filmat în timp ce se bucurau de produsele românești de sezon. Ceea ce însă a dat-o de gol pe brunetă a fost replica iubitului său care a făcut o remarcă inedită în timpul filmării.

Ce ai la burtică, iubita?, a afirmat George Burcea, surprinzând-o pe Viviana, care a dus imediat mâna către pântecele său, într-un gest de uimire.

O vedetă de la Pro TV, noua gravidă din showbiz, după ce s-a fotografiat cu un test de sarcină
Viviana Sposub ar putea fi însărcinată
foto – captură Instagram

George Burcea, cucerit de frumoasa asistentă TV. “Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural”

După ce George Burcea și Andreea Bălan au decis să pună punct mariajului lor, actorul a reușit să își găsească echilibrul alături de Viviana Sposub, frumoasa asistentă TV, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii “Ferma”, de la Pro TV. Cei doi au început să vorbească și să își povestească experiențele, devenind foarte buni prieteni. Ulterior, aceștia au descoperit că nutresc sentimente unul pentru altul și au decis să formeze un cuplu, în ciuda faptului că divorțul dintre George și Andreea nu s-a pronunțat deocamdată.

Într-un interviu recent, George Burcea a vorbit deschis despre relația sa cu Viviana, cea care a reușit să îl cucerească. Deși lucrurile au venit natural în ceea ce îi privește, începutul a fost destul de dificil, mai cu seamă că George se confrunta cu o situație delicată din cauza fostului mariaj.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…), a declarat George Burcea.

O vedetă de la Pro TV, noua gravidă din showbiz, după ce s-a fotografiat cu un test de sarcină
George Burcea și Viviana Sposub la “Ferma”

Viviana Sposub, o mămică tânără: “Îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil”

Pe de altă parte, Viviana pare să aibă planuri mari pentru următoarea perioadă, frumoasa asistentă TV fiind genul de femeie care își dorește o familie încă de la o vârstă tânără. Iubita lui George Burcea își dorește să devină mamă, mărturisind într-un interviu recent că speră să rămână la un moment dat însărcinată. Rămâne de văzut dacă vedeta de la Pro TV va confirma noua postură de viitoare mămică.

Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit, a declarat ea pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe