O nouă emisiune la TV pentru Mihai Petre. A semnat deja, rolul i se potrivește foarte bine

Nicu Stan 21.01.2022, 15:08
O nouă emisiune la TV pentru Mihai Petre. A semnat deja, rolul i se potrivește foarte bine

Mihai Petre va apărea într-o nouă emisiune TV. A semnat deja contractul, iar  rolul i se potrivește foarte bine. Mihai Petre va participa, începând din această primăvară, la un nou show TV, la Antena 1. Postul de televiziune lansează ”Dancing on Ice – Vis în doi”, show de televiziune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans.

Mihai Petre, câștigător Asia Express, va apărea într-o nouă emisiune de televiziune. Unde va putea fi văzut dansatorul profesionist

Mihai Petre va putea fi vazut din nou la TV din pirmăvară, când va participa într-un nou show marca Antena 1. ”Dancing on Ice-Vis în doi”, va fi o emisiune de tip concurs în care participanții vedete vor concura pe gheață, în ritmuri de dans, alături de patinatori profesioniști.

Mihai Petre a fost dat afară de la ProTV, acolo unde apărea ca jurat în emisiunea ”Românii au talent”, iar când pandemia de coronavirus a debutat, el a fost nevoit să își închidă și sala de dans.

Elwira Petre ar putea sa apara si ea in noua emisiunea de la Antena 1
Elwira Petre ar putea sa apara si ea in noua emisiunea de la Antena 1

Participarea, precum și câștigarea concursului Asia Expres i-a adus lui Mihai Petre participarea într-o nouă emsiune

A avut noroc însă cu participarea la Asia Express, unde împreună cu soția sa, Elwira, a reușit să câștige o sumă mare de bani. Participarea lor la Asia Express i-a atras lui Mihai Petre o nouă colaborare cu Antena 1.

Formatul showului TV ”Dacing on Ice” este bine cunoscut la nivel mondial unde înregistrează un real succes. Astfel, este unul dintre cele mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări, printre care se numără Italia și Chile.

Ce se va întâmpla în emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi”

În cadrul concursului, nouă celebrități vor accepta provocarea „Dancing on Ice – Vis în doi” și vor patina în direct la TV, în fiecare săptămână, cu partenerii lor patinatori de meserie.

Mihai Petre se va afla probabil în juriu și este foarte posbil ca și soția lui, Elwira, tot dansatoare profesionistă, să aibă un rol important, în contextul în care s-a bucurat de mare succes  în emisiunea ”Asia Express”.

Se anunță spectacol total la Antena 1

În fiecare săptămână, cuplurile de la „Dancing on Ice – Vis în doi” vor ajuta la ridicarea spectacolului la un nivel cât mai înalt. De asemenea, concurenții vor avea o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, precum și elemente artistice.

Astfel, din primăvară se anunță la Antena 1 muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans spectaculoase.

Urmăriți Impact.ro și pe