O nouă emisiune la Antena 1, după eșecul X Factor. Ce mesaj a postat Andreea Marin despre această producție

Andreea Marin a postat un mesaj despre noua producție, marca Antena 1, în care își va face simțită prezența. Vedeta a făcut totul public pe contul său oficial de Instagram, acolo unde a postat și câteva fotografii, în care apare alături de un alt nume greu al showbiz-ului autohton.

O nouă emisiune la Antena 1, după eșecul X Factor

O nouă emisiune la Antena 1, după eșecul X Factor. Ce mesaj a postat Andreea Marin despre această producție

Andreea Marin apare alături de Dan Bitman, în emisiunea de la Antena 1

După eșecul înregistrat odată cu ultima ediție a emisiunii X Factor, cei de la Antena 1 s-au reprofilat și vor să încerce un format nou de emisiune, în care au inclus-o și pe Andreea Marin. Totul spre surpriza și marea bucurie a fanilor, pentru că mulți nu se așteptau să o revadă prea curând pe fosta “Zână” a surprizelor pe micul ecran.

“Radem impreuna diseara la Antena 1, incepand cu ora 21.00? Va aștept si… un sfat: nu pierdeti inceputul-surpriza ! Alaturi de Dan Bitman si o echipa de haiosi pusi pe glume, dans si muzica buna. Pe curand!”, a scris Andreea Marin, în dreptul fotografiei de pe Instagram.

O nouă emisiune la Antena 1, după eșecul X Factor. Ce mesaj a postat Andreea Marin despre această producție

Vedeta le-a împărtășit fanilor de pe Instagram mai multe imagini, pentru a-și face o idee despre cum va arăta noua ei emisiune

Noua emisiune din care face parte Andreea Marin se numește “Antitalent”, iar prima ediție va fi difuzată duminică, 20 octombrie 2019, de la 21:00, pe Antena 1. Aceasta a vorbit chiar înainte de premieră despre noul show pe care îl prezintă și a recunoscut ce a impresionat-o cel mai mult.

„Este interesant din perspectiva mea ca invitat special, ca de la începutul până la finalul emisiunii să joc diverse roluri. Pentru că nu sunt doar în propriul rol, în momentul în care discutăm şi eu sunt în papucii mei, cum se spune, ci sunt în tot felul de scenete care parodiază diferite aspecte ale societăţii noastre, acolo jucând nu propriul rol, ci rolul altcuiva”, a mărturisit Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI