O nouă emisiune intră în grila Pro TV. „Batem palma?”, formatul inspirat de un show internațional

Ana Anitoiu 10.06.2022, 16:28
O nouă emisiune intră în grila Pro TV. „Batem palma?”, formatul inspirat de un show internațional

Pro TV lansează un nou show de televiziune cu care speră să dea lovitura în clasamentul audiențelor. Emisiunea, bazată pe un format internațional longeviv, se va numi „Batem palma?”, iar românii care vor participa vor avea posibilitatea de a-și umple buzunarele cu bani.

Ce se va întâmpla în cadrul noii emisiuni de la Pro TV, „Batem palma?”

Mai exact, noua emisiune ce va intra în grila Pro TV, „Batem palma?”, se bazează pe formatul internațional „Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks și creat de Endemol Shine. Obiectivul în fiecare ediție este acela ca un concurent să descopere și să plece acasă cu o sumă de bani cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase ce vor exista în joc.

Câștigurile din cadrul noii emisiuni de la Pro TV vor fi acordate în lei. Sumele pe care o vor putea primi câștigătorii va varia în funcție de prestația fiecărui concurent pe parcursul show-ului „Batem palma?”. Drumul concurenților se încheie atunci când acesta alege să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câștigând suma aferentă, ce ar putea fi o avere.

Pro TV lanseaza un nou show de televiziune, Batem palma
„Batem palma”, un nou show la Pro TV

S-a dat startul înscrierilor pentru noua emisiune de la Pro TV

Pro TV a anunțat, vineri, printr-un comunicat de presă, că a dat startul pregătirilor pentru producția acestei noi emisiuni, precum și înscrielor la „Batem palma?”. La acest game show se poate înscrie oricine. Condițiile sunt să aibă peste 18 ani și să își dorească să își încerce norocul în cadrul noului show-concurs al acestei televiziuni.

Înscrierile la noua emisiune cu care Pro TV vrea să dea lovitura se pot face pe site-ul protv.ro. Cei care vor decide să participe la această emisiune vor avea șansa de a câștiga o avere. Aceștia trebuie să trimită și fotografii cu ei, înainte de a ajunge să răspundă la întrebări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...