O nouă eliminare la Asia Express. Care este ultima echipă scoasă din competiție

O nouă eliminare la Asia Express. Care este ultima echipă scoasă din competiție. Sursă foto: Cancan.ro

În această seară pe Antena 1 de la ora 20:00 va fi difuzată o nouă ediție plină de suspans din Asia Express, deoarece va avea loc o nouă eliminare. Astfel, concurenții vor lupta și vor face tot posibilul să demonstreze că merită să rămână în competiție. Care va fi echipa care își va lua adio de la Asia Express?

Ce echipă urmează să fie eliminată de la Asia Express

Cel mai dur reality show din România va avea în curând cu o echipă de concurenți în minus, din cauza eliminărilor. Ultima echipă care a părăsit competiția și totodată au spus adio marelui premiu a fost echipa formată din Alex Velea și Mario Fresh. Miercuri seara, 25 martie, echipile care urmează să intre în cursa pentru ultima șansă sunt: Adda și Cătălin, Lia Bugnar și Maria Buză, Alex Abagiu și Radu. Iar echipa care urmează să fie eliminată, potrivit informaților obținute Click este cea formată din Maria Buză și Lia Bugnar.

asia express, eliminare, antena 1, lia, maria

Cea de-a treia echipă care va fi eliminată de la Asia Express

„Probele în sine nu au fost aşa… nu ştiu cum să spun… de grele. Numai că îţi trebuia o anumită măiestrie să faci acele probe. Erau în schimbe foarte multe. Foarte multe probe aveai de făcut. Noi nu ştim când începea ziua şi când se încheia. Nu realizam când trec orele alea, când ne trece ziua şi cum petreceam noi timpul între probe, cum găseam maşină. De asta era foarte greu. Citeai textul pentru misiunea următoare tot aşa, într-o viteză… Citeai şi te şi gândeai cum să faci”, a declarat Maria Buză pentru Răi da’ Buni.

Astfel, dintre cele nouă echipe de vedete care au pornit în octombrie 2019 pe Drumul Comorilor la Asia Express pentru a-și testa curajul, au mai rămas în competiție doar: ADDA și soțul ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania. Echipa care va câștiga va pleca acasă cu un premiu în valoare de 30.000 de euro oferit de Antena 1.

Telespectatorii pot urmări acum Asia Express în fiecare seară de duminică, luni, marți și miercuri de la ora 20:00, pe Antena 1. Așadar, în această seară puteți urmări probele la care au fost supuse Lia și Maria, unde au greșit și ce anume le-a costat eliminarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI