O nouă despărțire pentru Simona Halep. Ce s-a ales de relația ei cu Ion Țiriac

Andra Daoud 04.10.2022, 11:32
O nouă despărțire pentru Simona Halep. Ce s-a ales de relația ei cu Ion Țiriac

Simona Halep trece printr-o perioadă dificilă, după divorțul de Toni Iuruc și operația la nas. Mulți s-ar fi așteptat ca Ion Țiriac, care a fost de-a lungul timpului un adevărat mentor pentru Halep, să îi fie alături sportivei în această perioadă, însă cei doi nu au mai luat legătura de ceva timp, iar motivul are legătură cu agenda încărcată a miliardarului.

În ce relații mai sunt Simona Halep și Ion Țiriac

Ion Țiriac a fost unul dintre susținătorii Simonei Halep, încă de când aceasta și-a început cariera de jucătoare profesionistă de tenis. Fostul campion a susținut-o și a ajutat-o cu sfaturi, atunci când a fost nevoie, iar Halep știa că poate mereu să se bazeze pe el. În ultima vreme însă, cei doi au ținut legătura din ce în ce mai puțin. Relația dintre ei s-a răcit pe fondul programului încărcat al miliardarului, care și-a petrecut mare parte din timp pe continentul african.

Țiriac stă mai mult în Africa, acolo unde se ocupă de construirea unei unități de învățământ pentru copiii defavorizați, dar se delectează și cu vânătoarea. Într-un interviu acordat recent, miliardarul a recunoscut că nu a mai văzut-o pe Simona Halep de câteva luni bune, însă a aflat despre planurile ei și despre faptul că nu va mai participa la competiții anul acesta. Fostul campion a spus că nu comentează decizia Simonei de a lua o pauză și că are încredere în judecata ei.

O noua despartire pentru Simona Halep. Ce s-a ales de relatia ei cu Ion Tiriac 1
Simona Halep si mentorul ei, Ion Tiriac

Ion Țiriac, despre divorțul Simonei Halep

În urmă cu o lună, atunci când Simona Halep a făcut public faptul că divorțează, Ion Țiriac s-a referit la acest subiect, dând de înțeles că sportiva ar fi trebuit să comunice mai transparent și mai din timp acest lucru, din respect pentru fanii ei.

„Însă nu pot eu să-mi dau o părere despre ceva care un om face sau nu face când închide ușa. Un pic de respect ar trebui să aibă persoana publică, pentru că persoana publică are datoria să împartă în toate punctele de vedere numai binele, ca și în treburile în care nu-i convine pentru că de aceea e persoană publică. Treaba asta are și o graniță pe undeva, ar trebui atunci când închidem ușa să respectăm pe toată lumea”, a spus Țiriac, citat de playsport.ro.

„Eu nu am vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal de 2-3 luni de zile. Am fost prin Africa, elefanți, animale, crocodilul era să mă mănânce, cobra, am mâncat-o eu după aia”, a mai spus Ion Țiriac, referindu-se la activitățile de vânătoare din Namibia.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe