O nouă descoperire în cazul Caracal. Ce au găsit anchetatorii în locul indicat de Dincă

Alexandra Chivu 13.10.2019, 13:40
O nouă descoperire în cazul Caracal. Ce au găsit anchetatorii în locul indicat de Dincă

Ancheta în cazul Caracal a fost ”bruiată” de o nouă descoperire, în urma unui apel la 112. Ce au găsit anchetatorii în locul indicat de Gheorghe Dincă?

O nouă descoperire în cazul Caracal

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe adolescentele Alexadra Măceșanu și Luiza Melencu. La domiciliul acuzatului au fost găsite rămășițe umane despre care INML a menționat, în urma analizelor, că aparțin Alexandrei.

O nouă descoperire în cazul Caracal. Ce au găsit anchetatorii în locul indicat de Dincă
Criminaliștii au găsit în liziera pădurii din Caracal, în urma unui apel 112, alte fragmente

La scurt timp, acuzatul a indicat un alt loc în care s-ar putea găsi probe. Este vorba despre liziera pădurii din Caracal, unde anchetatorii au găsit oseminte, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei. Acele rămășițe au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Noile probe

Criminaliștii au găsit în liziera pădurii din Caracal, de unde au mai ridicat rămășițe umane, la indicațiile suspectului, mai multe fragmente care par a fi osoase. Probele au fost trimise către DIICOT pentru cercetări. Echipele au fost alertate cu privire la noile indicii prin apel la 112. Cu mai multe detalii a venit Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„În urma unui apel prin 112, polițiști criminaliști și de investigații criminale s-au deplasat la fața locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor”, a explicat oficialul.

Conform unor surse apropiate anchetei, citate de mediafax.ro, indiciile au fost ridicate în cursul zilei de sâmbătă, 12 octombrie, în urma unui apel la 112. Locul în care au fost găsite noile probe este liziera pădurii de unde au mai fost ridicate oseminte, la indicațiile lui Gheorghe Dincă, imediat după ce acesta a început să coopereze cu anchetatorii.

Urmăriți Impact.ro și pe