O mare vedetă internațională, probleme după ce a fost mușcată de o căpușă. „Vocea mea n-a mai fost la fel”

Ioana Bucur 27.07.2022, 15:14

Are o carieră fabuloasă, este cunoscută în întreaga lume, are cinci premii Grammy la activ, însă, de aproape două decenii, se luptă cu o boală cumplită. O mare vedetă internațională s-a ales cu probleme grave, în 2003, după ce a fost mușcată de o căpușă. Artista a făcut dezvăluiri emoționante despre simptomele pe care le-a avut și despre modul în care i-a fost afectată vocea.

„Simptomele mele au fost destul de înfricoșătoare”

Este una dintre cele mai cunoscute cânterețe, are o carieră fabuloasă, însă a fost la un pas să piardă tot, după ce a fost mușcată de o căpușă în timp ce călărea.

În cadrul documentarului „Not Just a Girl”, Shania Twain a povestit cum s-a manifestat boala la început, înainte să fie diagnosticată.

„Simptomele mele au fost destul de înfricoșătoare, pentru că, înainte de-a fi diagnosticată, eram amețită pe scenă. Îmi pierdeam echilibul, mi-era teamă că o să cad pe scenă.

Îmi pierdeam cunoștința timp de câteva secunde la fiecare minut”, a povestit artista.

Născută Eileen Edwards, Shania Twain a mărturisit că boala cronică de care suferă, Lyme, este motivul apariției disfoniei adică la alterarea calității vocii, pe care a tratat-o cu numeroase operații la gât și tratamente.

„Vocea mea n-a mai fost niciodată la fel! Credeam că mi-am pierdut vocea pentru totdeauna. Credeam că s-a terminat totul pentru mine, că n-o să mai cânt niciodată…”, a explicat ea.

O mare vedetă internațională, probleme după ce a fost mușcată de o căpușă. „Vocea mea n-a mai fost la fel”
Shania Twain

A avut probleme grave după ce a fost mușcată de o căpușă

Boala nu a fos singura suferință cu care a fost nevoită să se confrunte în ultimii ani. În 2008, ea își finaliza divorțul de soțul ei și tatăl copilului său, după ce a descoperit că bărbatul o înșela cu secretara și cea mai bună prietenă a sa, Marie-Anne Thiébaud.

Cântăreața a comparat atunci divorțul cu moartea părinților ei, în 1987, în urma unui accident de mașină. La acea vreme, Shania Twain avea doar 22 de ani.

„N-am trecut niciodată peste moartea părinților mei! Cum mă gândeam că n-o să trec niciodată peste faptul că-mi pierdusem vocea…

În timp ce încercam să descoper de ce-mi pierdusem controlul asupra vocii mele, aveam și un divorț în plină desfășurare. Soțul meu mă părăsise pentru altă femeie. Nu mai aveam nicio motivație să-mi continui cariera muzicală…”, a explicat diva country.

În cele din urmă, a reușit să treacă peste toate greutățile: „Mi-am recăpătat independența”, a mai spus Twain.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...