O mai ții minte pe Roxana Ciuhulescu? Ce a ajuns să facă pentru bani: ”Trebuie să mă obișnuiesc”

Badea Violeta, Anca Manolica 23.09.2021, 19:35
O mai ții minte pe Roxana Ciuhulescu? Ce a ajuns să facă pentru bani: ”Trebuie să mă obișnuiesc”

Roxana Ciuhulescu este un nume extrem de cunoscut românilor datorită prezenței sale pe micile ecrane. Fosta vedeta de la Pro TV s-a retras din televiziune. Iată ce a ajuns să facă pentru bani fosta prezentatoare TV.

Cu ce se ocupă acum Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a ales să se retragă din televiziune. Vedeta a făcut istorie la emisiunea Promotor, de la Pro TV. Acolo practic s-a lansat și a devenit extrem de cunoscută datorită inteligenței sale, a frumuseții, dar și a picioarelor sale foarte lungi.

Superba blondă de 1,92 a reușit să stârnească pasiuni nebune în foarte mulți bărbați care stăteau cu ochii lipiți de micul ecran, unde Roxana prezenta noutăți din domeniul auto și al sporturilor cu motor. Cu toate că a avut lumea la picioare, vedeta s-a retras de pe sticlă de o bună bucată de vreme și și-a îndreptat atenția spre o altă profesie.

Din vara anului trecut, Roxana Ciuhulescu s-a angajat la minister, fiind consilierul ministrului tineretului și sportului. Recent, blondina a vorbit despre această schimbare din viața ei.

„Sunt consilierul ministrului Eduard Novak, care s-a întors de la Tokyo cu medalia de argint la ciclism, la Jocurile Paralimpice.

Mă ocup de imaginea sa publică şi organizez evenimente pentru minister. A fost o mare schimbare şi, sincer, mi-am dat eu mie o perioadă de probă de trei luni, pentru că nu ştiam dacă o să mă adaptez, dacă o să-mi placă.

Dar am fost cooptată într-o echipă frumoasă şi tânără, în care am putut să-mi materializez ideile, mi s-a dat mână liberă să organizez evenimente şi workshop-uri. Sigur că salariile sunt altfel decât la privat, dar uşor-uşor am început să fac câteva lucruri şi pentru mine”, a mărturisit fosta vedetă Pro TV, citată de clickpentrufemei.ro.

Cu ce se ocupa acum Roxana Ciuhulescu
Cu ce se ocupa acum Roxana Ciuhulescu

Ce mașină conduce Roxana Ciuhulescu

Când vine vorba de maşini bune, fosta gazdă a emisiunii Promotor se poate considera o adevărată profesionistă. Fosta vedetă Pro TV are permis la toate categoriile și nu are nevoie să primească sfaturi în privința automobilelor de la niciun bărbat. Iată ce mașină conduce frumoasa blondină.

„Colegii de la revista „Promotor“ au numărat că, până în 2011-2012, am condus peste 1.000 de maşini. Ţinând cont că am permis la toate categoriile (am şi de tractor, şi atestatele pentru mărfuri şi persoane), am putut să conduc orice vehicul.

Mi-e greu să spun care este marca mea preferată. Sunt adepta SUV-urilor, a maşinilor 4×4. Până să o am pe Ana, am condus maşini sport, după care mi-am luat o maşină mare. Astăzi, conduc o maşină coreeană cu şapte locuri, care îmi place foarte mult şi-mi oferă toate condiţiile.

Oricum, pentru mine, ţinând cont şi de experienţa mea, nu există maşina perfectă, aşa că-mi place ceva de la una, altceva de la alta… Deocamdată, conduc ceea ce-mi permit. Altfel, poate aş visa şi eu la… un MIG.”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru aceeași sursă.

Colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...