O mai ții minte pe Mariana Moculescu? Cu cine se iubește acum femeia. „M-au oprit carabinierii de 387 de ori”

Andreea Bisinicu 27.10.2020, 10:29
O mai ții minte pe Mariana Moculescu? Cu cine se iubește acum femeia. „M-au oprit carabinierii de 387 de ori”

O mai ții minte pe Mariana Moculescu? Cu cine se iubește acum femeia. „M-au oprit carabinierii de 387 de ori”. Fosta soție a lui Horia Moculescu trăiește cu un bărbat însurat. Unde se află în acest moment.

O mai ții minte pe Mariana Moculescu? Cu cine se iubește acum femeia

O mai ții minte pe Mariana Moculescu? Fosta soție a celebrului compozitor a povestit cum este viața ei după divorțul de Horia Moculescu.

Artista este stabilită, de câțiva ani, în Toscana, Italia. Acolo trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Massimiliano, italianul care i-a readus zâmbetul pe buze și despre care este convinsă că este bărbatul vieții sale.

Există, totuși, un mic impediment. Iubitul Marianei Moculescu este încă însurat. Cu toate acestea, femeia spune că italianul va divorța de actuala lui soție și, astfel, își vor petrece restul vieții împreună, așa cum își doresc amândoi.

„Am rezidență italiană la adresa casei lui Massimiliano și după ce va divorța anul acesta vom mai vedea ce idei ne mai vin”, a mărturisit vedeta, pentru Click.ro, notează Wowbiz.

Cu cine se iubește acum femeia. Mariana Moculescu și partenerul ei de viață au trecut prin multe momente haioase și dificile deopotrivă. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a mărturisit că, recent, au fost amendați pe durata măsurilor de restricție din Italia.

„În această perioadă de carantină, eu și Massimiliano am fost opriți de carabinieri și pedepsiți cu 387 de euro amendă pentru fiecare dintre noi. Nu am avut un motiv plauzibil legal de a ne plimba puțin cu mașina. În carantină, m-am plictisit foarte mult și de aceea am încercat să alung monotonia cerând sfaturi prietenilor. Drept urmare, am făcut gimnastică zilnic, m-am bronzat pe balcon, am ascultat muzică și am ascultat sfaturile psihologilor pentru această perioadă, am gătit românește, am stat uneori în brațele lui Massimiliano, vizionând știri și filme”, a declarat Mariana Moculescu, conform Wowbiz.

Mariana Moculescu si iubitul ei italian, Massimo
Mariana Moculescu si iubitul ei italian, Massimo

De ce au divorțat Mariana și Horia Moculescu în anii 2000

Acum 20 ani, ziarele de scandal vuiau despre divorțul scandalos al noului mileniu. Mariana și Horia Moculescu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de mai bine de două decenii. În 2000 au hotărât să își separe drumurile și au ajuns în fața instanței judecătorești.

Relația lor furtunoasă a fost pe buzele tuturor curioșilor, din cauza faptului că s-au războit ani de zile prin tribunale. Cei doi foști soți au, împreună, o fiică de 30 de ani. Cum s-au cunoscut Horia Moculescu și fosta lui soție:

„Cu Horia Moculescu m-am întâlnit în ianuarie 1986. A fost un coup de foudre din prima secundă când ne-am văzut. Eu, tânără aspirantă la un rang de cântăreață de muzica pop, și el compozitorul minunat, cel ce mă putea înălța la cer”, dezvăluia acum ceva timp Mariana Moculescu

Urmăriți Impact.ro și pe