O mai ţii minte pe Laura Vass? Ce a ajuns să facă în Anglia pentru bani cea care cânta alături de Sorin Copilul de Aur

Stan Filon, Paul Dobrescu 27.10.2021, 13:14

Laura Vass este un nume greu în lumea manelelor. A făcut furori în urmă cu ani buni, alături de Copilul de Aur. Oamenii îi iubeau și îi apreciau pentru talentul de care dădeau dovadă, deși erau doar niște copii. Anii au trecut, iar Laura Vass a dispărut de-odată din lumea artistică. Acum s-a aflat totul.

Ce a făcut Laura Vass în Marea Britanie

Laura Vass s-a îndrăgostit nebunește, dar de un bărbat însurat. Artista a suferit mult, deoarece soția iubitului său a aflat de relația interzisă și i-a făcut viața un iad. A fost bătută și umilită de rivala sa în amor, ba chiar a fost și tunsă. Cu toate acestea, relația a durat 7 ani de zile, timp în care vedeta a dispărut din lumina reflectoarelor.

”Eu am tras de această relaţie. A fost şi o perioadă roz, dar apoi nu a mai mers. La noi a fost vorba de gelozie. Mă suna mereu şi întreba unde sunt şi cu cine. Am renunţat la muzică pentru el. După ce a terminat relaţia, m-am stabilit la Londra. Au fost ani pierduţi din punct de vedere social. În aceşti ani petrecuţi cu el eu am învăţat multe. M-a marcat tot şi nici acum nu sunt pregătită pentru o relaţie”, a spus Laura Vass, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ce a facut Laura Vass in Marea Britanie
Ce a facut Laura Vass in Marea Britanie

De ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Oamenii se întrebau de ce nu mai apare cu nicio melodie nouă și de ce a renunțat la cuplul artistic pe care îl forma cu Copilul de Aur. Ei bine, acum s-a aflat exact ce s-a întâmplat cu tânăra artistă. Aceasta a plecat din țară, în Marea Britanie, unde a făcut tot ce a putut pentru a-și câștiga pâinea.

Laura Vass a ajuns de pe scenă, la munca de jos. A fost nevoită să spele vase și să servească clienții. Ca ospătar, vedeta spune că mai era recunoscută de românii care treceau prin restaurantul unde lucra ea. Îi era rușine, deoarece cu toții o știau ca pe o adevărată artistă, pe când ea devenise o simplă ospătăriță. A fost o perioadă foarte grea din viața ei.

”Întâlneam români care mă cunoșteau și mi-era rușine că fac asta. Mi-era dor de muzică. Am dispărut așa dintr-o dată, deși eram prezentă, pentru că muzica se asculta. În 2009 spre 2010 am venit să apar la televizor să le spun oamenilor că nu am murit, că sunt bine. Atunci i-am spus lui Dan Bursuc faptul că vreau să mă reapuc de muzică”, a mai spus artista în presă, imediat după revenirea din Londra.

De ce nu mai folosește numele de scenă cu care s-a făcut remarcată în muzică

A revenit însă în muzică, când apele s-au mai așezat în viața ei. Mai nou, nu mai folosește numele de scenă cu care s-a făcut cunoscută printre iubitorii de manele, ci își folosește și pe scenă numele său real. Laura Brumă a venit cu explicație pentru decizia aleasă.

”Vreau să clarific anumite lucruri, pentru că mi-am schimbat numele de scenă și din Laura Vass în numele meu personal. Laura Vass este o marcă înregistrată de domnul Dan Bursuc, cu care eu am colaborat de la începuturile carierei mele și noi doi am convenit ca eu să-mi folosesc numele meu de acum încolo, pentru că voi fi deschisă la noi proiecte și colaborări. Noi mai avem proiecte împreună și le vom onora împreună. Mai sunt anumite proiecte care au rămas în derulare, dar încă nu s-au materializat”, a declarat Laura Brumă la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...