O mai ții minte pe fetița din celebra reclamă la salam săsesc? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Elena Avramescu 11.08.2020, 17:42
O mai ții minte pe fetița din celebra reclamă la salam săsesc? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Probabil că nu există român care să nu fi auzit celebra reclamă la Salamul Săsesc, cu drăgălața fetiță rârâită. Ei bine, au trecut 16 ani de atunci iar acum Luiza Lucuța are în prezent 22 de ani și este studentă în Scoția.

O mai ții minte pe fetița din celebra reclamă la salam săsesc?

Atunci când avea doar 4 ani, cucerea inimile tuturor românilor care se uitam la reclama în care aceasta se chinuia să pronunțe ”salam săsesc”. În acest fel, Luiza Lucuța a intrat în casele a milioane de români cu spotul publicitar la salamul de la Cris-Tim.

Însă au trecut mulți ani de atunci, mai precis 16, iar Luiza a crescut și, în plus, pe lângă frumusețe, are ca și calități modestia și inteligența. Astfel că Luiza Lucuța a absolvit gimnaziul cu nota 9,80 în anul 2012, după care a intrat la cel mai presitigios colegiu din Constanța, specializarea ”Ştiinţele naturii”, după ce la testele naționale, a luat 10 la Matematică și 9,70 la Limba Română.

Ftița din celebra reclamă la salam săsesc
Fetița din celebra reclamă la salam săsesc

Cum arată acum și cu ce se ocupă

Iar din 2018, adolescenta învață la Universitatea din Glasgow, Scoția, la Facultatea de Neuroştiinţe, pe care o va termina în 2021. Aceasta își poate face o carieră lucrând în laboratoare de stat sau private dedicate cercetării biologice și medicale, în cele de control al produselor alimentare din cadrul unităților din industria alimentară și direcțiilor/institutelor de sănătate publică, în laboratoare de producție și control al produselor farmaceutice, medicamentelor, produselor cosmetice, în cele de analize fizico-chimice și biologice de pe lângă diferite fabrici și industrii sau în cadrul firmelor care comercializează aparatură și reactivi de laborator, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Astfel că Luiza are toate șansele ca să-și găsească un loc de muncă extrem de bine plătit în oricare stat european, sau chiar american, de ce nu? Mai mult ca sigur urmează ca Luiza să facă masteratul și doctoratul, pentru a deveni un cercetător renumit în domeniulm pe care l-a ales.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...