O mai ții minte pe Cristina Rus? Acum are trei copii, Imagini rare cu fosta colegă de trupă a Andreei Bănică

Ana Anitoiu 05.09.2021, 12:43

Vremurile când trupa Blondy făcea furori în România au apus, dar Cristina Rus și-a păstrat aspectul de atunci. La cei 40 de ani ai ei, după trei nașteri, fosta colegă de trupă a Andreei Bănică nu-și arată vârsta.

Cum arată Cristina Rus la 40 de ani, după trei nașteri

Cristina Rus atrage și în prezent toate privirile cu ușurință. Recent, ea a fost surprinsă la o clinică de înfrumusețare din București. Fosta componentă a trupei Blondy nu lasă lucrurile la voia întâmplării, ci are grijă să se mențină tânără și frumoasă.

Pentru acest drum, Cristina Rus a îmbrăcat o rochie petrecută lejeră, de lungime medie, cu print leopard, și a încălțat o pereche de pantofi cu tocuri nu prea înalte. Artista și-a completat ținuta cu o geantă neagră de firmă pe care a ținut-o deschisă până când a ajuns la mașină.

În ciuda faptului că au trecut aproximativ două decenii de când trupa Blondy era în vogă, Cristina Rus își poartă și în prezent părul blond, dar tuns până la umeri, după cum se vede în imaginile publicate de click.ro.

O mai tii minte pe Cristina Rus Acum are trei copii, Imagini rare cu fosta colega de trupa a Andreei Bănica
Cristina Rus

Cristina Rus, dedicată familiei

După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, Cristina Rus s-a dedicat familiei sale. S-a căsătorit în anul 2009 cu omul de afaceri Dragos Bîlteanu. Averea acestuia era estimată în 2014 la 90 de milioane de dolari.

Primul lor copil, Dragoș junior, s-a născut în anul 2010, iar în februarie 2014 au devenit părinții unei fetițe, Cristina Maria. În 2020, la vârsta de 31 de ani, Cristina Rus și soțul ei au adus pe lume încă o fetiță.

Cristina Rus, despre secretul siluetei sale

În urmă cu ceva timp, Cristina Rus spunea că arată atât de bine deoarece nu mănâncă mult. Artista povestea că dimineața bea apă și mănâncă un măr, iar la două sau trei ore după aceea mai mănâncă o salată cu nuci, seminţe sau fulgi de cereale.

”La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar şi consistent. Fac şi mişcare, mi-am definit corpul. De gătit, gătesc foarte rar, pentru că sunt seri când eu şi soţul meu preferăm să ieşim în oraş pentru cină. Uneori mai facem o comandă pentru acasă”, spunea Cristina Rus.

Apoi, Cristina Rus a mai spus că silueta se datorează în proporție de 80% alimentației și în proporție de 20% sportului. Ea a precizat că încearcă să consume produse cât mai lichide, ce nu îngreunează digestia.

”Dar până la urmă suntem foarte diferiți și fiecare trebuie să vadă bioritmul natural, ce îi face bine. Am observat alimentele care nu îmi fac bine, care mă umflă și ușor ușor am încercat să le elimin. Eu am fost la nutriționist.

Acum am 54 kg. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa. Când eram în Blondy aveam 52 kg”, a spus Cristina Rus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...