O mai ții minte pe Alexandra Dinu, prima soție a lui Adi Mutu? Acum se iubește cu o vedetă de la Hollywood

Rădulescu Valentin 26.05.2020, 18:01

Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu, s-a mutat în America și trăiește alături de o vedetă din Hollywood. Actrița și-a găsit pe cineva care să o iubească, iar viața ei s-a schimbat în bine de la despărțirea de Adrian Mutu.

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, trăiește o poveste de dragoste cu o vedetă din Hollywood

De când s-a despărțit de Adrian Mutu, actrița trăiește multe momente de fericire alături de noul ei iubit. Alexandra Dinu s-a mutat deja de patru ani în Statele Unite și are succes în cariera profesională dar și pe planul sentimental. Actrița trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de un superstar, Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii ”Loving Pablo”. Alexandra este foarte fericită ca a găsit pe cineva care îi iubește băiatul și este un tată extraordinar.

„Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relaţii. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul. Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte din viaţa lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată”, a povestit Alexandra Dinu pentru România TV.

O mai ții minte pe Alexandra Dinu, prima soție a lui Adi Mutu? Acum se iubește cu o vedetă de la Hollywood
O mai ții minte pe Alexandra Dinu, prima soție a lui Adi Mutu? Acum se iubește cu o vedetă de la Hollywood

Actrița a trăit 16 ani în Italia

Vreme de 16 ani, Alexandra Dinu a trăit în Italia, după care a decis să se mute în Statele Unite. Aceasta a jucat recent și în filme precum: ”Bullet Head”(Capcană mortală), cu Adrien Brody, şi „Final Score”, împreună cu Dave Bautista. Alexandra Dinu și Adrian Mutu și-au terminat căsnicia în anul 2001, la doar trei ani de relație. În tot acest timp, l-au făcut și pe Mario, copilul lor. Despărțirea ar fi avut loc din cauza geloziei lui Mutu, atunci când la un eveniment schiorul Albert Tomba a încercat să o seducă.

„Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, am lucrat acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario, care acum are 16 ani. Băiatul meu e bărbat. Oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu. Este cel mai mândru.
Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aș dori o fetiță, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferență mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc. ”, a declarat Alexandra Dinu acum ceva vreme pentru Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe