O mai știi pe Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat la Românii au Talent? A anunțat că începe o nouă meserie

Redacția IMPACT 03.04.2020, 13:53
O mai știi pe Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat la Românii au Talent? A anunțat că începe o nouă meserie

În prezent, Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat la Românii au Talent, își trăiește cel mai mare vis. În vârstă de 39 de ani, aceasta i-a impresionat pe jurații din cadrul emisiunii de la PRO TV, în calitate de concurentă, cu un sezon în urmă.

O mai știi pe Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat la Românii au Talent?

Ana Maria Pantaze a emoționat o țară întreagă, în ediția din 2019, a show-ului Românii au Talent. Concurenta a prezentat mai multe momente muzicale, care i-au făcut și pe jurații de la PRO TV să o trimită direct în semifinală, cu ajutorul unui “golden buzz”. Mai exact, cel care s-a arătat cel mai impresionat de aceasta a fost Mihai Petre. Talentul ei a dus-o până în marea finală a show-ului, de unde a ieșit învingătore. Alături de această titulatură, croitoreasa de la Românii au Talent a plecat acasă cu o sumă impresionantă, de 120 de mii de euro.

O mai știi pe Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat la Românii au Talent A anunțat că începe o nouă meserie
Ana Maria Pantaze a câștigat sezonul 9 din emisiunea Românii au Talent, de pe PRO TV

Ana Maria Pantaze a reușit să îi cucerească pe cei din public prin vocea ei considerată de aur, dar și prin modestia de care a dat dovadă, pe tot parcursul aparițiilor din sezonul 9, din emisiunea Românii au Talent. Croitoreasa în vârstă de 39 de ani nu este măritată, și nici nu are copii, fiind originară din București.

Totodată, în momentul de față, aceasta își trăiește una dintre cele mai frumoase perioade, chit că în plină pandemie. Asta deoarece își va lansa propria sa piesă și anunțul a fost făcut de curând pe Facebook. De asemenea, proiectul ei este deja în pregătire, iar Ana Maria a lansat chiar și un filmuleț scurt de câteva secunde.

Prin respectivele imagini, le-a prezentat tuturor un fragment din videoclipul oficial, ce încă nu a fost lansat. Prima ei melodie se numește “Vise la cornete” și în clip fosta concurentă apare total schimbată, față de cum și-o aminteau fanii emisiunii de la PRO TV. Ana Maria Pantaze și-a schimbat look-ul aproape complet și a apelat la o nuanță nouă, de blond, pentru podoaba ei capilară.

“Așa cum am promis urmează să lansez prima mea piesa! După lungi așteptări aceasta este gata. Sunt super fericită, încântată și entuziasmată! Mai este puțin și o voi încărca pe canalul meu de YouTube. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru toate gândurile bune! Rămâneți aproape!”, a transmis Ana Maria Pantaze, în mediul virtual.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI