O influenceriță în vârstă de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 14, în Chișinău. Ultima postare a tinerei, cutremurătoare

Nicu Stan 10.06.2021, 18:02
O influenceriță în vârstă de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 14, în Chișinău. Ultima postare a tinerei, cutremurătoare

O influenceriță în vârstă de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 14, în Chișinău. Ultima postare a tinerei, cutremurătoare. Ce a postat înainte de apela la gestul extrem.

O tânără de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 14. Ce a postat frumoasa moldoveancă înainte de a apela la gestul extrem

O influenceriță în vârstă de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 14, în Chișinău, Republica Molodova. Ultima postare a tinerei este cu totul cutremurătoare

Tânăra influenceriță a ales să moară într-un mod teribil, iar înainte de a plonja de la etajul 14 a postat o fotografie controversată pe rețeaua de socializare Instagram.

Tanara avea 24 de ani
Tanara avea 24 de ani

Iubitul nu era acasă când tânăra a ales să-și pună capăt zilelor

Tânăra de doar 24 de ani și-a pus capăt zilelor, în seara zilei de 9 iunie, în jurul orei 22:30. Potrivit oamenilor legii, tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc de pe strada Gheorghe Asachi din Chișinău. Fata de 24 de ani locuia în acea clădire împreună cu iubitul ei.

Iubitul se pare că nu era acasă în momentul tragediei. Femeia era singură când a luat decizia să-și încheie socotelile cu viața. De asemenea, bloggerița a scris și un bilet de adio prin care își cere iertare de la cei apropiați.

Polițiștii au deschis o anchetă

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragediei și de ce a recurs tânăra la gestul de neânțeles.

Frumoasa blondă de 24 de ani era urmărită de aproape 100.000 de persoane pe Instagram. Înainte de a se arunca în gol, blogerița a publicat o fotografie cu un fundal negru, însoțită de o descriere ”Sfârșit”.

Urmăritorii ei sunt în stare de șoc

Prietenii virtuali sunt șocați atunci când au realizat ce a vrut să spună tânăra prin ultima postare.

”Dumnezeu s-o ierte, sa se odihnească în pace/Condoleanțe familiei/ Chiar nu mi vine a crede”, au scris fanii tinerei, pe Instagram.

Tânăra locuia, de fapt, la etajul 9

Potivit unor surse, tânăra bloggeriță ar fi locuit la etajul 9, însă ar fi urcat la etajul 14, pentru a se arunca în gol. La etajul 14 au fost găsite geanta, geaca şi telefonul tinerei. Medicii legiști nu au găsit urme de violență pe corpul tinerei, ci numai semne ale căderii fatale.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la locul faptei, polițiștii au depistat în curtea blocului cadavrul unei tinere care, după cum s-a stabilit, era în vârstă de 24 de ani, iar la examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. În cadrul documentarii la fața locului, polițiștii au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol. Aceasta locuia împreuna cu prietenul ei, iar în momentul tragediei era singură acasă”, a transmis serviciul de presă al poliției Chișinău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI