O influenceriță celebră a murit brusc, împreună cu bebelușul ei nenăscut. Cum s-a întâmplat tragedia

Andreea Bisinicu 01.01.2021, 19:08
O influenceriță celebră a murit brusc, împreună cu bebelușul ei nenăscut. Cum s-a întâmplat tragedia

O tragedie de nedescris a lovit Statele Unite ale Americii înainte de Crăciun. O influenceriță celebră a murit brusc, împreună cu bebelușul ei nenăscut. Cum s-a întâmplat tragedia care a marcat întregul mapamond. Femeia avea numai 36 de ani și era însărcinată cu al cincilea copil. Soțul ei a rămas singur să îngrijească cei patru copii.

O influenceriță celebră a murit brusc, împreună cu bebelușul ei nenăscut

O influenceriță celebră a murit brusc, împreună cu bebelușul ei nenăscut. Emily Mitchell a murit la vârsta de 36 de ani acasă în Rhode Island. Blondina era cunoscută publicului din mediul online datorită blogului popular și a paginii de Instagram The Hidden Way. În dimineața zilei de 22 decembrie 2020, Emily stătea în bucătărie și își bea cafeaua când, deodată, i s-a făcut rău și a căzut. Femeia era însărcinată cu cel de-al cincilea copil și a murit în brațele soțului ei, Joseph, care a încercat cu disperare să o ajute înainte de sosirea paramedicilor. Doctorii nu au depistat încă care a fost cauza decesului femeii.

Familia ei a creat un cont GoFundMe, în care s-au strâns deja 150.000 de dolari americani. Pe pagina de donații, Emily a fost descrisă ca o mamă și soție „dedicată” care a avut un impact mare asupra vieților următorilor ei.

„Inimile noastre sunt frânte, iar prezența ei veselă va fi de neînlocuit. A avut un impact mare în viața multor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea. Prietena noastră era o mamă și soție dedicată, iubea copiii atât de mult. Suntem încrezători că Em este acum în perfectă armonie cu Dumnezeu”, au scris apropiații lui Emily pe rețelele de socializare, conform celor de la dailystar.co.uk

Bloggerita a murit la 36 de ani, fiind insarcinata cu al cincilea copil
Bloggerita a murit la 36 de ani, fiind insarcinata cu al cincilea copil

Bloggerița mai avea puțin până la nașterea celui de-al cincilea copil

Cu câteva săptămâni înainte de decesul său, influencerița a postat un mesaj pe Instagram în care le împărtășea fanilor entuziasmul venirii celui de-al cincilea copil pe lume, bebelușul care urma să se alăture fraților Finn, Isla, Edie și Lulu. Copilul nenăscut urma să primească numele Joey la botez. Suferința membrilor familiei este de nedescris. Pe data de 8 decembrie, Emily Mitchell a postat o fotografie de familie, în care le povestea admiratorilor săi că își va naște bebelușul printr-o operație de cezariană.

„Al cincilea bebe va fi primit cu multă căldură și suntem pregătiți pentru asta. Au mai rămas unsprezece săptămâni și două zile! Aceasta va fi a cincea mea cezariană. Indiferent de modalitatea prin care bebelușul tău vine pe lume ține minte că experiența ta este valabilă și demnă. Nu ești o mamă mai rea dacă ai avut nevoie de intervenție medicală de urgență, ai avut o cezariană planificată sau o epidurală. Nu ești o mamă mai bună dacă ai avut o naștere la domiciliu sau o naștere vaginală pe cale naturală. Chiar dacă ai adoptat sau ai apelat la o mamă surogat, tot copiii tăi sunt!” a fost mesajul emoționant al bloggeriței, scriu cei de la people.com

Sursa foto – Instagram

Urmăriți Impact.ro și pe