O îndrăgită vedetă de la Kanal D a spus marele ‘DA’. A oferit primele detalii despre nuntă

Iancu Andreea 26.11.2020, 18:53
O îndrăgită vedetă de la Kanal D a spus marele ‘DA’. A oferit primele detalii despre nuntă

Bat clopotele de nuntă pentru una dintre vedetele de la Kanal D. Frumoasa blondină a făcut anunțul în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru playtech.ro, în care a povestit mai multe detalii despre iubitul său. Vedeta de la Kanal D se află în plină ascensiune în carieră și se bucură de prezența într-o emisiune importantă a postului TV.

Vedeta de la Kanal D care a fost cerută în căsătorie

Competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D a adus în fața publicului o artistă pe care o lungă perioadă de timp nu am mai admirat-o pe micile ecrane. La fel de frumoasă și tonică, vedeta de la Kanal D a mărturisit că urmează să se căsătorească, după ce iubitul său a cerut-o de soție. Aceasta este nimeni alta decât Roxana Nemeș. Blondina a dezvăluit cum a ajuns să spună „DA” și cum este relația cu omul de afaceri Călin Hagima.

Deși este nerăbdătoare să își întemeieze o familie, Roxana Nemeș a dezvăluit că pasul cel mare nu va avea loc în acest an. Iar motivele sunt lesne de înțeles. Artista își dorește o nuntă ca la carte, ce nu poate avea loc în condițiile pandemiei.

Clar, nu în pandemie. Să treacă perioada asta, anul ăsta. Să trecem sănătoși prin tot și, când vom renunța la toate restricțiile, cu siguranță voi fi mireasă. Plus că îmi doresc să fie și familiile și prietenii alături de noi. Ceea ce, în condițiile date, e destul de greu, a declarat vedeta pentru playtech.ro.

Artista urmează să se căsătorească cu Călin Hagima
Artista urmează să se căsătorească cu Călin Hagima

Roxana Nemeș: „M-a afectat pandemia”

Tânăra artistă recunoaște că traversează o perioadă dificilă, la fel ca majoritatea oamenilor. Din păcate, ca și restul artiștilor, Roxana resimte lipsa concertelor, însă nu s-a lăsat descurajată de noile restricții. Deși poartă mască și militează pentru respectarea regulilor chiar și în cel mai recent videoclip al său, Roxana mărturisește că a încercat să își ocupe timpul cu proiectele muzicale. Astfel, tânăra a reușit să facă față acestei perioade dificile lansând piese noi și fiind activă în mediul online.

Mi-e foarte dor de concerte. Încerc să fiu prezentă în mediul online. Mă bucur că am timp să interacționez mai mult cu oamenii care mă urmăresc. Am scos piese, clipuri. Lucrez și mă implic în proiecte noi. În rest, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Sunt sănătoasă. Familia mea, la fel. E destul de greu, faptul că nu ne lasă să ne desfășurăm activitatea și aici vorbim despre concerte. Port mască. Și chiar promovez purtarea ei și siguranța fiecăruia, în noul meu videoclip, ”Contigo”. M-a afectat pandemia, a precizat artista, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...