O gimnastă de la lotul național ar fi amenințat că se sinucide din cauza antrenorilor. E scandalul anului în sportul românesc

Badea Violeta 23.09.2022, 18:02
O gimnastă de la lotul național ar fi amenințat că se sinucide din cauza antrenorilor. E scandalul anului în sportul românesc

E scandal de amploare în sportul românesc! O tânără gimnastă, în vârstă de doar 15 ani, trece printr-un adevărat calvar din cauza antrenorilor, cel puțin asta susține mama copilei. Aflată în cantonament, sportiva și-ar fi sunat mama și ar fi amenințat-o că se sinucide dacă nu vine să o ia acasă. Mai multe detalii aflați din rândurile ce urmează!

O gimnastă a amenințat că își pune capăt zilelor

E scandal uriaș în gimnastica românească. Amalia Puflea, o tânără gimnastă de la lotul național, a ajuns în pragul disperării din cauza modului în care se comportă cu ea antrenorii Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mama sportivei, Elena Onel, susține că fiica ei, aflată în cantonamentul din Deva, a sunat-o pentru a se plânge de modul în care este tratată de aceștia.

Mai mult, Amalia ar fi amenințat-o că se sinucide dacă nu vine să o ia acasă. Speriată de cele auzite, femeie a plecat spre Deva joi seară, pe 22 septembrie, pentru a-și recupera copila și a o aduce acasă.

„Ne pornim s-o luăm, noi suntem din Bîrlad și mergem la Deva. Problemele au început de când domnii antrenori au început să se poarte foarte urât cu majoritatea fetelor, nu știu dacă și ceilalți părinți au curajul să vorbească.

Cert e că eu am ajuns la limită… Nu se poate așa ceva! Copilul meu m-a anunțat azi, printr-un sms, că, dacă nu vin s-o iau, se aruncă de la geam (plânge)… Au început să vorbească urât cu ea, s-a ajuns la bătăi…”, a declarat femeia pentru Prosport.

Citește și Provocarea pe care Diana Bulimar ar accepta-o fără rețineri. Fosta gimnastă a recunoscut: „Mi-aș dori” GALERIE FOTO!

Amalia Puflea
Amalia Puflea

Mama Amaliei Puflea, acuzații dure la adresa FR de Gimnastică

După cele întâmplate, mama tineri gimnaste aduce acuzații grave FR de Gimnastică, condusă de Carmencita Constantin. Potrivit acesteia, problemele de la Deva nu le sunt străine celor care conduc federația, însă ele sunt acoperite cu bună știință pentru ca sportiva să nu plece în altă parte.

„Am vorbit cu fata mea și a zis că ea nu se mai simte confortabil acolo și am cerut transferul la Dinamo. O presează din toate punctele de vedere.

Am cerut conducerii federației să ia o măsură împotriva dumnealor, a antrenorilor. de asemenea am cerut transferul copilului meu.

Le-am relatat tot ce s-a întâmplat, doamna președinte a vorbit cu copilul meu și i s-a povestit tot ce a avut loc la Deva.”,a precizat Elena Onel pentru aceeași sursă.

Jigniri uluitoare la adresa gimnastei

Mama Amaliei Puflea a continuat seria dezvăluirilor. Potrivit acesteia, fiica sa a primit jigniri dure din partea celor doi antrenori. Mai mult, gimnasta ar fi fost obligată să concureze cu picioarele pline de sânge.

„Ca să-i spui copilului că e maimuță crăcănată, că pune cartofii pe ogor cu fundul. Expresii gen m***** mă-tii, au forțat-o să concureze cu picioarele pline de sânge, țâșnindu-i sângele… Iar domnul Lucian m-a sunat să-mi spună că datorită lor a luat medaliile respective”, a mai declarat Elena Onel, citată de sursa de mai sus.

Citește și INTERVIU EXCLUSIV cu Nadia Comăneci. De la copilul din Onești, la gimnasta de nota 10 și apoi la părinte în America: ”Nu am niciun regret. Consider că am fost o persoană norocoasă, dar am și muncit mult.”!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...